Aceasta este cea mai mare insultă pentru fiecare zodie!

 

Zodiile au si ele un punct sensibil. Ai grija ce spui, caci s-ar putea ca vorbele tale sa devina insulte pe care cu greu sa le mai poti indrepta.
Aceasta este cea mai mare insulta pentru fiecare zodie. Nu o folosi daca vrei sa nu ii scoti din minti pe nativi.

BERBEC
Sa insulti un Berbec este floare la ureche. Sunt destul de suparaciosi. Dar cea mai mare ofensa pe care o poti aduce unui Berbec este sa-i spui ca nu este bun la ceva, apoi sa-i intorci spatele. Pur si simplu! Fara sa-i dai posibilitatea sa-ti contraargumenteze declaratia. E asemenea, te pui rau cu un Berbec daca ii spui ca este plictisitor. Daca e ceva, ce Berbecul uraste cel mai mult, este ideea de rutina si plictiseala.

Distribuie prietenilor

TAUR
Tot ce trebuie sa faci ca sa scoti din sarite un Taur este sa-i spui ca esti mai bun decat el intr-un anumit domeniu. De asemenea, atentie, Taurii nu vor accepta niciodata cuvintele jignitoare. Vor fi foc si para.

GEMENI
Ca sa insulti un Geaman nu trebuie decat sa il ignori. Daca incearca sa isi faca simtita prezenta sau sa iti spuna ceva, fa-te ca nu-l vezi si ca nu esti interesat de lamentarile lui. Punct ochit, punct lovit!

RAC
Vorbeste de rau un Rac despre ceea ce a gatit si s-a terminat cu prietenia voastra. Nimic nu-l supara mai tare decat sa-i pui la indoiala abilitatile culinare. Daca vrei sa-l aprinzi de tot, spune-i ca lumea are o parere foarte proasta despre el!

LEU
Leii se vor face foc si para daca nu le dai atentia pe care cred ca o merita. Spune-le ca nu i-ai remarcat si se vor considera insultati. Si, mai ales, spune-le ca nu sunt chiar cei mai destepti oameni de pe planeta sau ca n-au umor. Vei vedea furia descatusata.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro