Ana Luciana Avramescu: Crimă la țărm (continuare roman)

ana luciana avramescu 1

Capitolul 19

După ce echipa s-a strâns la sediu, vorbele precipitate au reînceput: (Alexander) Voi ați luat-o razna? (Elmar) Nu, dar tu? (Ricco) V-a luat buburuza? Sarah a fost omorâtă, deci trebuie să aflăm – în sfârșit – de cine! Batem pasul pe loc. Ceva ne scapă. (Alexander) Va lua mult timp… Aflăm cine e? Nu! Ce-ați zice dacă am merge la primul-ministru ! (Ricco) Ești NESĂNĂTOS? Mergem laTeresa Shelly? (Alexander) Ești deștept! Trebuie să sparg o încuietoare!!!!!
După ce au ajuns pe Downing Street 10, au intrat la primul ministru și posturile erau în felul urmator: Elmar- îl ținea de vorbă pe gardianul de la intrare, iar Jimmy – care obținuse cu greu o audiență la premier – lungea discuția cu doamna Teresa Shelly în micul salon unde ținea o dată pe lună astfel de întrevederi.
Alexander era cu Ricco și echipa, încercând să spargă încuietoarea de la biroul prim-ministresei, unde se strecuraseră profitând de scurta ieșire a șefului de cabinet.
Jimmy o plictisea pe Teresa cu POLIȚIA; CRIMINALII; MORȚII, etc… (Teresa Shelly) I have busy schedule. I think it’s enough with death, murder, robbery and police . Did you go to America? I’m going there. (Jimmy) Ok. Good bye!
(Alexander)Vine cineva. Deschide-l, deschide-l! (Ricco) Mă grăbesc!!! Gata! Am reușit! (Jimmy) Am venit, vedeți că urcă. Să intrăm! (Alexander) Intră, intră.
Teresa urca, urca, până a auzit niște sunete.
(Gally) Doamnă, polițiștii cred că nu au plecat. Poate sunt la etaj ( Teresa)Mi-au spart biroul! Crima, adică, pardon, lucrurile mele!!!!! (Alexander) E sânge. E prea mult sânge . Crimă clară, dar sângele are coajă. (Dr. George Hamburg) Sângele este de două luni. Fix când a fost omorât domnul Jonhatan. (Alexander) Ea l-a omorât! Uite povestea: ,,Jonhatan era pasionat de crime, poliție, și se băga în toate. La congresul cu numărul 3, s-a dezbatut subiectul Poliție. Teresei nu i-a convenit pentru că trimitea la niște lucruri de nemărturisit din viața ei și cariera politică se năruia. L-a omorât pe Jonhatan și pentru că Mathilda a văzut crima, a fost și ea omorâtă. Milla a aflat de la Mathilda ceva înainte să moară. Teresa a prins de veste, așa că a mințit polițiștii că Milla ar fi vinovată de complicitate la crimă. După ce a văzut unde am ajuns cu investigația, i-a crăpat capul comandantei. După aceea a omorât-o pe Sarah pentru că știa cel mai mult dintre toți, era martorul incomod care trebuia eliminat. A plătit doi oameni să joace rolul hoților de calculator și așa ajungem la CRIMINAL!
(Dr. George Hamburg) Mai este ceva greu de lămurit. Sper să reușim.
(Alexander) Mie totul îmi este clar!
(Dr. George Hamburg) Cum poate un om cu această funcție înaltă să ucidă, să aibă timp să ucidă, să treacă neobservat când viața îi este publică? Sigur că, așa cum a angajat doi simulatori pe calculator, a plătit și executanții crimelor. E mult de investigat. Greul abia acum începe!
(Va urma )

(publicat pe femeide10.ro)

Parteneri