Angajații restaurantelor recunosc ce mâncare nu ar comanda niciodată

 

Profesioniștii știu exact ce și cum se gătește în bucătăriile restaurantelor mari, așa că știu cel mai bine ce să evite.

1. Supă – Supa nu este niciodată răcită corespunzător seara, la ora închiderii, deoarece este mereu ținută călduță în containere mai mari, ca să poată fi oricând servită.

2. Cocktailuri cu fructe – Lămâile, lime-urile, portocalele și alte fructe, nu sunt aproape niciodată spălate cum trebuie și sunt manevrate cu mâinile goale de către foarte mulți angajați.

3. Nimic de la un local care are meniu cu mai mult de 8 pagini – Acest lucru înseamnă că toată mâncarea este încălzită la microunde sau vine în pachete de plastic.

4. Pizza vegetariană – În sos există grăsime care nu este vegetală, folosită pe post de agent de îngroșare.

5. Nimic din „meniul secret” de la Starbucks – Angajații ar fi mult mai fericiți să-ți prepare o băutură dacă le explici rețeta în loc să le dai un nume misterios, inventat de cine știe ce prieten, pentru că altfel îți servesc doar diabet la pahar.

6. Popcorn de la primul film din program – Acesta este doar popcorn de la filmele de ieri, pus în pungi de gunoi și reîncălzit.

7. Sosuri de brânză – Deși sună pretențios, acestea sunt făcut din 95% unt cu cremă de brânză doar pentru a-i da o anume aromă și reprezintă jumătate din necesarul caloric zilnic al unui adult.

8. Nimic cu ulei de trufe – Are un miros sintetic și, de fapt, nu sunt folosite trufe la realizarea lui.

9. „Volcano roll” de la restaurantele japoneze – existe variante mult mai ieftine ale aceluiași preparat, la care poți adăuga un sos și cere să ți se încălzească.

Continuarea pe feminis.ro