• Home
  • De la prieteni
  • Aristotel Bunescu despre prima expoziție la care a participat pictorița Mariana Șarpe

Aristotel Bunescu despre prima expoziție la care a participat pictorița Mariana Șarpe

s

Urmăresc cu mare atenție, noutățile din viața artelor plastice din țara noastră, dar și de peste hotare.
În acest context, vreau să remarc astăzi, pentru dvs, dragi cititori, apariția unei pictorițe de real talent și cu mare viitor în artele vizuale.
Este vorba despre doamna Mariana Șarpe.
Din spațiul infinit al internetului, ne sosește vestea că artista a avut ocazia să expună, pentru prima dată, lucrări pe care le semnează în mod inconfundabil, în cadrul unei expoziții de pictură.

Am rugat creatoarea să ne relateze, pentru Agenția de presă A.M. Press, cum a trăit această experiență. Iată ce am primit:

Mă numesc Mariana Șarpe și îmi doresc să împărtășesc cu dumneavoastră câteva gânduri și impresii despre drumul meu în lumea artei.
Pot spune că pentru mine totul se petrece pe repede înainte. Deși nu am foarte multe picturi la activ, am reușit să expun într-o galerie de arta. Este vorba despre Galeria de artă Soleil unde eu am expus lucrări pentru prima dată.
Vernisajul pentru mine a fost minunat, deși nu am participat fizic. Pot spune că organizatorii sunt oameni foarte calzi și deschiși, oferind ajutorul și îndrumarea necesară pentru a putea expune în cadrul galeriei.
Atmosfera frumoasă din cadrul evenimentului nu mă face decât să recomand și altor artiști astfel de experiențe și recomand cu drag să contacteze organizatorii.
Pe viitor, sper să am puterea de a mă dedica mai mult acestei pasiuni și să revin cu mult mai multe lucrări.s1s2s3s4s5s6s7

Parteneri