Aroganţele baronilor PSD: „deştepţii” care l-au votat pe Iohannis sunt „manelişti“, „cocalari“ şi manipulaţi pe Facebook

Baronii PSD din mai multe judeţe au dat declaraţii jignitoare la adresa românilor, atât în ziua votului, cât şi după, la aflarea veştii că noul preşedinte al României este Klaus Iohannis, candidatul ACL.
baroni
În timp ce declaraţiile unora dintre liderii social-democraţi din ţară uimesc prin atitudinea arogantă, discursurile altora s-au schimbat la 180 de grade faţă de cele din campanie, făcând apel la pace şi înţelegere. Declaraţiile baronilor locali din mai multe judeţe confirmă, încă o dată, dacă mai era cazul, că e mare nevoie de o schimbare în politica românească. Prin vorbele lor, românii care au votat duminică, 16 noiembrie, cu Klaus Iohannis sunt „manelişti“, „cocalari“ şi nu au pus ştampila „raţional“.
Alesul municipal Bogdan Matişan a fost viceprimar al Focşaniului în perioada 2010-2012 şi nu poate încă digera rezultatul obţinut de candidatul ACL la alegerile prezidenţiale 2014. Victor Ponta a pierdut alegerile prezidenţiale 2014 nu numai în România, ci şi la Focşani, un puternic fief PSD-ist. În cursul zilei de luni, 17 noiembrie, consilierul PSD a postat un comentariu pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta, practic un mesaj de consolare, dar cu accente jigntoare la electoratul lui Iohannis. „Victor nu fii trist! Nu fii dezamăgit!! Ai strâns toate voturile celor care cred ca România este casa lor! Ai strâns toate voturile celor pentru care manelele nu sunt o religie, care au educaţie si care SUNT PATRIOŢI !!!!!! Cei care au decis soarta României pentru încă un deceniu au o minte cât o nucă ! Nici nu merită să te oboseşti sa înţelegi de ce au votat !”, îi scrie alesul PSD lui Victor Ponta”.
Mai mult pe Adevarul.ro