Așa ar trebui să se manifeste o femeie inteligentă

Ca să vă meargă așa cum vă doriți, doamnelor, ar trebui să știți în primul rând să vă comportați în viață atât cu alesul inimii cât și cu prietenii și cei cu care intrați în contact.

Așadar, ce-ar fi dacă ați lăsa geloziile deoparte și ați ține cont de câteva sfaturi? S-ar putea să aveți multe de câștigat.

NU VĂ ASCUNDEȚI SENTIMENTELE
O femeie deșteaptă, care știe ce vrea de la viață nu va fi niciodată geloasă.

Distribuie prietenilor

Și asta pentru că are mare încredere în ea și știe că bărbatul, oricât de mult ar greși, tot la ea se întoarce. Mai mult, o femeie deșteaptă nu-și va pierde niciodată individualitatea și nu va sta cu mâna întinsă, oricât de mulți bani ar avea partenerul de viață.

Nutriți sentimente pentru cineva? Nu are nici un rost să vă frământați nopți la rând, ci să spuneți ce aveți pe suflet. S-ar putea ca domnul să fie mai mult decât impresionat de curajul pe care-l aveți și să vrea să aibă alături o astfel de femeie care știe ce-și dorește cu adevărat. Pe de altă parte, niciodată nu trebuie să ascundeți adevărul, indiferent cât de greu v-ar fi să-l spuneți.

Aveți tendința să-I verificați telefonul sau laptopul partenerului pentru că a ajuns mai târziu acasă? Nu o faceți, sub nici o formă și veți vedea cum vine singur și se destăinuie. Totodată, când o femeie deșteaptă greșește, recunoaște și nu dă vina pe nimeni. Un motiv în plus să fie dorită.

Felicia Iederă – Citateimpresionante.ro