Aşa faci cel mai bun porumb fiert. Secretul pe care puţină lume îl ştie

0 488

 

Porumbul fiert este la mare căutare în această perioadă. Medicii îl recomandă ca fiind benefic pentru sănătatea noastră. Iată cum îl prepari pentru a-i păstra calitățile!

Ingrediente:
 porumb proaspăt
 unt
 sare şi piper

Mod de preparare:

1. Alegeţi o oală suficient de încăpătoare pentru cantitatea de porumb pe care vreţi să o fierbeţi.
2. Adăugaţi apă astfel încât să acopere complet ştiuleţii şi lăsaţi pe foc până da într-un clocot. Unele persoane adaugă zahăr în apă pentru că porumbul să capete un gust mai bun, însă niciodată nu se adaugă sare, căci sarea întăreşte porumbul.
3. Adăugaţi porumbul şi acoperiţi oală cu un capac. Nu sunt necesare decât 4 sau 5 minute pentru că apă să dea din nou în clocot.
4. După ce apă a dat în clocot, scoateţi porumbul din apă. Porumbul este perfect gătit şi deloc crud. Cu toate acestea, timpul de fierbere al porumbului depinde de preferinţele fiecăruia, unii preferând să lase porumbul la fiert chiar şi până la 10 minute.
5. Serviţi cu sare, piper şi unt.

Sursa – realitatea.net

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.