CUM CONSERVI FASOLE PĂSTĂI LA BORCAN

0 242

Fasole păstăi la borcan(teci) – o conservă ca la mama acasă pe care trebuie să o ai în cămară. Iată o reţetă simplă!
INGREDIENTE
• 2 aspirine
• sare
• 1 kg fasole păstăi

MOD DE PREPARARE
1. Fasolea spălată se pune la fiert în apă cu sare măsurată în proporţie de 2 linguriţe pentru fiecare litru de apă.
2. Nu se fierbe complet, doar 15 minute, şi când este aproape fiartă, se pune în bor-cane. Deasupra se toarnă zeama sărată în care a fiert.
3. Se pune câte o aspirină în fiecare borcan şi se astupă. Se pun la fiert într-un vas mare şi se lasă 90 de minute.

Sursa – retete.unica.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.