Astăzi, Eclipsa schimbărilor! Iată cum ne afectează eclipsa de Soare din 11 august

Astrologii au numit pe bună dreptate eclipsa din zodia Leului, din 11 august, eclipsa schimbărilor. Este o conjunctură astrală plină de surprize și dinamism și nicio zodie ”nu va scăpa nepedepsită”. Cei care cred că duc o viață tihnită în august, se înșală!
Dacă zilele acestea a fost liniște, acesta nu e decât calmul dinaintea furtunii. Din 11 august, eclipsa de Soare din zodia Leului va aduce evenimente neprevăzute, răsturnări de situație, conflicte, tensiuni, schimbări, dar și alegeri care ne vor ajuta pe viitor.
Totul pare să fie dat peste cap din cauza retrogradărilor numeroase din această perioadă. Mercur este retrograd în Leu, Marte e retrograd în Vărsător, Saturn e retrograd în Capricorn, Uranus e retrograd în Taur, iar Neptun e retrograd în Pești.

Cele mai afectate zodii

Patru sunt zodiile profund afectate de eclipsă și anume Leul, Vărsătorul, Taurul și Scorpionul.
Acești nativi sunt provocați să deschidă ”cutia Pandorei” și să facă față unor situații la care nu se așteptau. Fie că descoperă un secret, fie că se împiedică de un obstacol neobișnuit, nu le va fi ușor să treacă peste ele. Important este să fie sinceri cu partenerul de viață și să aștepe până se lămuresc lucrurile.
Trebuie să se pregătească emoțional să facă față unor încercări dificile, dar cei mai mulți dintre ei vor rezolva probleme acute de familie. Nativii Lei, în mod special, își vor deschide sufletul față de cineva care așteaptă de multă vreme un semn de bunăvoință din partea lor.
Poate că vor fi constrânși să facă anumite alegeri, dar acestea vor fi în cele din urmă în beneficiul lor. Nativii celor patru zodii vor avea câte ceva de câștigat mai târziu, în viitorul apropiat.

Distribuie prietenilor

Sursa – libertateapentrufemei.ro