Ultimate magazine theme for WordPress.

Prințul Harry a călcat strâmb. Iată ce i-au găsit pozarii în talpă

0 149
This poll has ended (since 20 hours).

Considerati inspirata intrarea ziaristilor in politica?

Nu
55.20%
Da ,daca fac politica pentru tara lor , pentru natiune , pentru fiabilitatea granitelor.
24.37%
Da
15.41%
Poate
5.02%

 

Prințul Harry e iar pe prima pagină a tabloidelor, dar de data aceasta nimeni nu-l mai laudă. El a fost prins pe picior greșit, o fotografie arătând că, la un eveniment recent la care a participat, avea o gaură destul de mare în talpa pantofilor. Mai mult, prințul era și la un eveniment la care eticheta este totală, fiind vorba de nunta unui prieten, Charlie Van Straubenzee, unde mai era și cavaler de onoare.

Evenimentul a avut loc în weekend, sâmbătă, chiar de ziua soției sale, Meghan Markle. Spre ghinionul prințului, un fotograf a văzut detaliul care nu-i face cinste și l-a pozat. Acum, instantaneul a devenit viral, apărând în ziarele din toată lumea, reia Libertatea.ro.

Comentariile apărute în mediul online sunt savuroase: ”Dacă prințul Harry are o gaură în pantof, atunci ce ne mai rămâne nouă, țăranilor?” sau ”Mă simt mult mai bine cu viața mea, acum că am văzut că prințul Harry are o gaură în pantofi”.

În regatul britanic sunt dezbateri peste dezbateri la această oră, toată lumea întrebându-se dacă prințul așa a plecat cu pantofii de acasă sau dacă aceștia s-au rupt pe drum. Potrivit unui editor de la Cosmopolitan, care urmărește ținutele familiei regale îndeaproape, prințul a folosit aceiași pantofi și în aprilie. Prin urmare, se pare că avem de-a face cu perechea preferată de pantofi a prințului.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

loading...

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata