• Home
  • Fapt divers
  • Astrolog: „România se află, până în mai 2021, pe zona bolilor lungi şi grele

Astrolog: „România se află, până în mai 2021, pe zona bolilor lungi şi grele

Cunoscutul astrolog Cristina Demetrescu a dezvăluit când ieșim din impas și de ce anul 2020 este unul dintre cei mai grei ani trăiți de umanitate.

Iată ce arată harta României din punct de vedere astral, după ce Mercur a ieșit din retrograd pe data de 12 iulie. Anul 2020 a debutat anevoios și se va încheia în același stil, potrivit cunoscutei astroloage, iar deciziile pe care le luăm în acest an vor fi capitale pentru noi și pentru cei dragi.

„Tot anul 2020 trebuie să fim atenţi la ce decizii se iau pentru toţi oamenii, că pot exista victime colaterale care nu sunt protejate. Despre harta României – la ora aceasta nu mai este Mercur retrograd, din 12 iulie nu mai este retrograd, dar el a retrogradat trei săptămâni pe casa bolilor, adică pe segmentul bolilor şi pot apărea nişte complicaţii.

În plus, în această vară au mai fost nişte eclipse care s-au aşezat tot pe axa sănătăţii pentru România”, a explicat astrologul Cristina Demetrescu, sâmbătă, la emisiunea Voi cu Voicu, potrivit kfetele.ro.

De asemenea, este important de ştiut că România se află, până în mai 2021, „pe zona bolilor lungi şi grele sau care pot să complice lucrurile. Dacă vorbim de mai 2021, vorbim de o perioadă de cel puţin un an de zile în care trebuie să fim precauţi, va fi dificil”, a atras atenţia astrologul.
Anul acesta va lăsa însă o amprentă, având în vedere criza medicală şi economică prin care am trecut.

„Dar situţia nu se schimbă, anul acesta are o amprentă şi se termină pe 20 decembrie 2020. Până atunci suntem într-o zonă de posibile focare de a se întâmpla lucruri care nu sunt tocmai bune.
Tot anul 2020 va fi anul restricţiilor, după cum arată planetele, lucrurile probabil se vor mai linişti într-o oarecare măsură.

Aştept de la anul 2021 şi vești bune pentru ţara noastră, dar în 2020 nu se schimbă nimic. Noi ne relaxăm, dar de aici înainte ţine de fiecare dintre noi.

Mai mult aici

Parteneri