• Home
  • Fapt divers
  • Cum să NU te porți niciodată cu zodiile! Iată ce le enervează cel mai mult

Cum să NU te porți niciodată cu zodiile! Iată ce le enervează cel mai mult

horoscop mai 1

Zodiacul ne ajută să descoperim calitățile și defectele prietenilor noștri, în funcție de zodia în care s-au născut. Dar ne ajută să descoperim și ce le enervează cel mai mult pe zodii. Așa vom știi cum să ne purtăm cu fiecare.

Berbec
Să nu împiedici niciodată un Berbec să își atingă scopurile. Nativii acestei zodii sunt atât de încăpățânați și ambițioși, încât sunt în stare să îi dea pe toți la o parte din drumul lor pentru a obține ceea ce doresc.

Taur
Ține minte să nu grăbești niciodată un Taur să ia o decizie majoră. Lasă-l să se gândească bine, să cântărească beneficiile și riscurile și să își calculeze profitul. Dacă este grăbit, un Taur nu poate lua decât decizii dezastruoase.

Gemeni
Nu te plânge într-una de problemele tale unui nativ din Gemeni și nu îi strica distracția! Cu prima ocazie, îți va întoarce spatele și va fugi de tine! Gemenilor le plac oamenii puternici, care știu să facă haz de necaz și să treacă peste toate.

Rac
Nu subestima niciodată un nativ din Rac! Oricât de fragili și slabi ar părea la prima vedere, nativii Raci sunt descurcăreți și ambițioși. Au o forță interioară incredibilă, care îi ajută să ajungă mai sus decât crezi.

Leu
Nu bârfi niciodată un Leu pe la spate! Se știe că nativii Lei sunt prieteni loiali și așteaptă ca oamenii din jurul lor să fie la fel de sinceri. Nu îi ascunde nimic unui prieten Leu, încearcă să fii mereu deschis cu el.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri