• Home
  • Fapt divers
  • Astrologul Jessica Adams, care a prezis pandemia Covid-19, face noi dezvăluiri: Nu va exista un vaccin. Vom …

Astrologul Jessica Adams, care a prezis pandemia Covid-19, face noi dezvăluiri: Nu va exista un vaccin. Vom …

Jessica Adams 600x480 1

Celebra astroloagă Jessica Adams a prezis pandemia de COVID-19 înainte ca lumea să aibă habar de ce o va aștepta, iar acum iese la rampă cu noi preziceri legate de evoluția pandemiei.

Cu un an înainte de a începe pandemia, celebra astroloagă a prezis că lumea va fi lovită de un virus nemilos și a oferit o dată în acest sens: 10 ianuarie 2020. Această dată s-a dovedit a fi chiar ziua în care la Wuhan a fost confirmat primul deces din cauza COVID-19.

„Am vrut să avertizez oamenii despre pensiile lor, economii, împrumuturi și să le spun să se pregătească pentru că lumea se va întoarce pe dos”, a mărturisit ea, conform Daily Mail.

Jessica a luat măsuri privind viața ei și-a „fugit de pandemie” din Londra în Tasmania, unde locuiește alături de doi câini și o găină.

„Știam că va veni ceva. Mi-am urmat propriile sfaturi. Am fost foarte atentă. Uneori trebuie să suni clopoțelele de alarmă și asta am făcut eu”, spune Jessica, potrivit doctorulzilei.ro.

„Nu va exista un vaccin împotriva Covid-19. Vom învăța să trăim cu virusul, așa cum s-a întâmplat cu SIDA”, a declarat acesta, potrivit sursei mai sus menționate.

Parteneri