AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Zodii care se lasă foarte ușor influențate

 

Să fii o persoană ușor influențabilă poate avea părți bune, în speță atunci când te lași condusă de o persoană mai puternică decât tine, care iți arată cele mai bune intenții și te ghidează către o viață mai bună.

Problemele apar atunci când te lași influențată de persoane care au un interes anume și chiar se folosesc de tine, pentru a-și atinge un anumit scop. Cu toții suntem influențați într-o anumită măsură de lucrurile care ne înconjoară și este un aspect pozitiv, întrucât ne menține ancorați în realitate. Dacă evităm acest lucru, putem ajunge să trăim în propria noastră bulă. Dacă ne izolăm de alții, ajungem să trăim singuri cu propriile noastre gânduri.

Iată zodiile care sunt ușor de influențat.
Scorpion
Scorpionul este foarte motivat de ideea de a fi cool, a fi la modă. Ca să reușească acest aspect, are nevoie de mai mult decât propriile cunoștinte. Desi semnul său zodiacal este unul dominant și agresiv, e totuși unul dintre cele mai ușor influențabile semne zodiacale.

Vărsător
Vărsătorul se laudă cu rebeliunea sa dar, de fapt, este foarte ușor influențabil. Își construiește mereu un ideal în mintea sa, dar ideile care stau la bază sunt preluate din exterior. Se lasă manipulat de alți oameni și se minte că a fost ideea lui, apoi acționează în consecință.

Gemeni
Gemenii caută în general o direcție care să le vină din exterior. Au probleme cu încrederea în propriile instincte și rareori iau decizii spontane, aceștia petrecând mult timp în analizarea situației. Deseori aderă la opiniile altora, mai ales dacă le consideră originale.

Continuarea pe kfetele.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!