Bărbații cu partenere „plinuțe” sunt mult mai fericiți!

Femeile din toată lumea țin regimuri imposibile și se înfometează până în punctul în care ajung să aibă probleme de sănătate. Sophia Loren, o actriță cu forme pline în tinerețe spunea că preferă câteva kilograme în plus pe șolduri decât să renunțe la a se bucura de micile plăceri cum ar fi pastele, pizza, tiramisu și vinul roșu.

Trendul multor ani a fost femeia șnur. Dar oare asta este ceea ce își doresc bărbații? Adevărul este că mulți bărbați preferă femeile cu forme apetisante. Iar știința spune că ele au și capacitatea de a-i face fericiți. Potrivit unui studiu condus de dr. Filemon Alvarado și dr. Edgardo Morales, de la catedra de psihologie a UNAM (Universitatea Națională Autonomă a Mexicului), bărbații care aleg o femeie cu forme plinuțe sunt de zece ori mai fericiți decât cei ale căror partenere de viață sunt slabe.

Studiul a arătat, de asemenea, că femeile plinuțe au un nivel mai ridicat de înțelegere și anticipare a nevoilor partenerilor lor. Acestea au și abilități mai bune de supraviețuire. În ultimii ani, multe femei s-au axat mai mult pe carieră și mai puțin pe gătit, însă studiul a ajuns la concluzia că femeile plinuțe preferă să gătească și au grijă de partenerii lor.

Distribuie prietenilor

Cu alte cuvinte, acele câteva kilograme în plus nu sunt grăsime, ci reprezintă un aport suplimentar de dragoste și sensibilitate. Femeile cu forme au fost apreciate dintotdeauna, pentru că emană feminitate și fertilitate. Nici suplele nu trebuie să își facă griji, fiecare tip de femeie atrage un anumit bărbat.

Ideea este că nu trebuie să ne ghidăm după matrițe, nu trebuie să fim toți la fel, ci să ne respectăm și să ne onorăm corpurile. Să avem întotdeauna ca ideal sănătatea noastră, atât fizică, dar și mentală.

Nu trebuie să te torturezi cu diete stricte, dacă structura ta este mai plină, ci să-ți îmbrățișezi feminitatea și să devii partenera bărbațului care preferă femeia voluptoasă.

Frumusețea nu se măsoară cu cântarul sau cu centimetrul. Onorează-ți corpul cu hrană sănătoasă, mișcă-te cu bucurie, lasă-ți corpul să își găsească forma și greutatea la care se simte cel mai bine.

Nu mai fi obsedată și nu te mai pedepsi atât. Trăiește cu bucurie.

Ești adorabilă, ești frumoasă, atunci când ești și încrezătoare va străluci frumusețea ta interioară, iar bărbații te vor aprecia indiferent de măsura hainelor.