• Home
  • Fapt divers
  • Bărbatul vaccinat cu trei doze de Pfizer, efecte secundare incredibile. A început să vadă și să audă mai bine. Ar vrea și o a patra doză

Bărbatul vaccinat cu trei doze de Pfizer, efecte secundare incredibile. A început să vadă și să audă mai bine. Ar vrea și o a patra doză

Gabriel Grădinaru un bărbat în vârstă de 49 de ani din Dorohoi a devenit cunoscut opiniei publice din România după ce s-a aflat că acesta s-a vaccinat de trei ori cu vaccinul anti-covid, cu serul Pfizer/BioNTech.

La doar câteva zile distanță după ce compania Pfizer a anunțat că ar putea fi necesară o a treia doză de vaccin pentru imunizare, bărbatul din Dorohoi s-a prezentat la un centru de vaccinare și s-a injectat din nou. Acesta a declarat pe propria răspundere că nu s-a mai vaccinat.

„Te întreabă toate dacă eşti la primul vaccin şi le-am zis ca sunt la
primul. Deja le aveam făcute, două. Am reuşit să o fac şi pe a treia, nu ştiu cum. (…) Ştiţi cum e? Dacă faci două injecţii într-o parte, te simţi că mergi într-o cârjă. Primele două le-am făcut pe dreapta şi, după aia, a treia am făcut-o pe stânga”, a declarat Gabriel Grădinaru.

Imediat după această ispravă, autoritățile locale au deschis o anchetă la centrul de vaccinare respectiv. Primarul de acolo a trimis asistenţii comunitari să verifice cum se simte omul.

„Important e că nu a pățit nimic. Să dea Dumnezeu să treacă peste această
pasă proastă”, a spus Costel Agheorghiţoaei, primarul din Broscăuţi, potrivit observatornews.ro. citat de doctorulzilei.ro.

După ce a fost vaccinat, bărbatul a declarat că a avut rapelul la vaccinul Pfizer în urmă cu o săptămână. Acesta a fost ținut la spital câteva ore pentru monitorizare și apoi a fost evaluat psihiatric. La trei zile distanță de la vaccinare, Gabriel Grădinaru a făcut primele declarații, dezvăluind în ce stare se află.

„După a doua doză parcă nu m-am simțit în apele mele. L-am făcut și pe al treilea și mă simt mult mai bine. Mi-am mai revenit un pic și cu vederea, dar și cu altele pe partea de corp. Vederea era mai în ceață, picioarele mă mai lăsau, dar acum sunt mai bine. De asta am cerut și a patra doză”, a precizat Gabriel Grădinaru, potrivit stiri-covid19.eu.

Parteneri