• Home
  • Fapt divers
  • Iată ce mesaje ascunse au numerele pe care le vezi în mod repetat

Iată ce mesaje ascunse au numerele pe care le vezi în mod repetat

Ti s-a întâmplat vreodata ca un anumit numar sa-ti “bantuie” mintea? Sau ti s-a intamplat ca, mergand pe strada, sa-ti “sara” in ochi doar o cifra, fie ca te uiti la numarul de la o masina sau la numarul de pe un imobil? Aceste numere care se repeta pot fi un mesaj.
Iata ce ar putea insemna fiecare dintre aceste numere care se repeta.

Cifra 1
Aspecte pozitive: Cifra reprezinta noi inceputuri, originalitate, spirit de conducator. Este numarul campionilor si simbolul acumularilor. Ea reaminteste ca toate lucrurile incep de undeva si trebuie sa te reintorci la origini. De asemenea, cifra poate transmite mesajul de a continua sa fii original si sa nu incerci sa te incadrezi in anumite tipologii acceptate de societate.

Aspecte negative: Cifra 1 poate fi si cifra arogantei, a dominarii celorlalti. Datorita calitatilor de lider si a acumularilor, pot aparea sentimente de superioritate.

Cifra 2
Aspecte pozitive: Cifra reprezinta visele si transmite ca ar trebui sa continui sa ti le indeplinesti. Visele au mare legatura cu realitatea viitorului si nu ar trebui niciodata sa le treci cu vederea.
Aspecte negative: Cifra 2 poate fi si cifra sensibilitatii. Nu accepti usor sfaturi, critici sau alte pareri si te simti ranit de vorbele celorlalti.

Cifra 3
Aspecte pozitive: Cifra reprezinta creativitatea si nasterea. Ea reaminteste de frumusetea si magia nasterii, a creatiei, a transformarii.
Aspecte negative: Cifra 3 poate insemna barfa si schimbari de dispozitie. Iti poate reaminti ca starea ta de spirit ii influenteaza in rau pe ceilalti. Sau iti poate atrage atentia ca barfa poate distruge vieti.

Cifra 4
Aspecte pozitive: Cifra reprezinta rabdarea si iti poate transmite mesajul ca trebuie sa intaresti o temelie, pentru a putea construi pe ea ceva durabil. De asemenea, mai poate insemna ca, avand rabdare si muncind, orice este posibil. Succesul nu se petrece peste noapte.
Aspecte negative: Cifra 4 poate fi si cifra rigiditatii si incapatanarii. Daca nu renunti la aceste caracteristici nu te vei putea bucura de succes.

Cifra 5
Aspecte pozitive: Cifra reprezinta versatilitatea si schimbarea. Accepta schimbarile, chiar in cele mai dificile aspecte ale vietii. Oamenii se adapteaza. Este adevarat ca in rutina, oamenii se simt bine, insa numai daca accepta schimbarile vor putea evolua.
Aspecte negative: Cifra 5 poate insemna si delasarea. Daca nu ai un plan, daca nu combini elemente de logica, este greu sa-ti atingi obiectivele, oricat de mult ai visa la indeplinirea lor. Daca ai ajuns intr-un punct si intri in zona de comfort a acelui punct, iti blochezi succesele ulterioare si nu vei mai ajunge sa-l depasesti.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri