Care sunt cele mai mari frici ale zodiilor!

Există câte o planetă care patronează zodia. Fiecare zodie are o frică de care nu poate scăpa decât după multe încercări.

Invitat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, Mihai Voropchievici a dezvăluit ce trebuie să faci ca să combați fricile în funcție de zodie:

Berbec: Planeta Marte îi guvernează. Femeile sunt sfatuite să fie atente ce bărbați își aleg. Comunicarea și legăturile puternice dintre parteneri pot rezolva aceste angoase. Dacă sunt temeri trebuie să existe dialog.

Distribuie prietenilor

Taur: nativii în Taur sunt obsedați de bani, sunt obsedați de rezerve. Au nevoie de un card substanțial pentru e le rezerva confortul.

Gemeni: sunt nesiguri pe propriile lor alegeri. Vor de toate și niciodată nu știu dacă alegerile sunt perfecte. Angoasele acestea le dau raționalul peste cap. Sfat: există un sâmbure de îndoială care îți macină alegerea. Ia deciziile consultându-te doar cu interiorul tău. Ascultă-ți intuiția. Dacă nu, scrieți două variante pe două bilețele și faceți extrageri. Decizia scrisă pe bilețelul extras de mai multe ori e cea corectă.

Rac: este sensibil și cea mai mare temere este că nu este iubit. Racii sunt dependenți de iubire. Sfat: încercați să semămnați iubire și investiți entimental în iubire. Niciodată nu vei pierde iubirea celor dragi.

Leu: are teamă să nu devină anonim. El este născut să fie vedetă. Cei mai frumoși actori sunt în zodia Leu. Leului îi place să domine, are nevoie de asistență. Leul se teme foarte mult să nu rămână fără audiență. Sfat: rafinează-ți discursul, fă-l amuzant și vei găsi oameni care să te asculte.

Continuarea pe kfetele.ro