Care sunt combinaţiile de zodii fericite în cuplu

cuplu 1 1

Nativii născuţi în anumite semne astrale dovedesc că se înţeleg foarte bine, în special în relaţie. Alţii, însă, orice ar face nu reuşesc să aibă un cuplu sănătos şi sub nicio formă o legătură de lungă durată.
Descoperă dacă formezi din punct de vedere astrologic un cuplu reuşit cu perechea ta şi vezi ce anume vă aduce aproape sau care sunt factorii care vă îndepărtează.

Berbec
Dacă te-ai născut în zodia Berbec, faci pereche foarte bună cu cei născuţi în zodiile Leu şi Săgetător. Acest lucru se datorează faptului că ai nevoie de stabilitate financiară şi emoţională, iar cele două zodii îţi pot oferi tot ceea ce îţi doreşti. Poţi face pereche bună şi cu Scorpionul sau cu Fecioara, dar există riscul ca relaţia sau căsnicia să nu dureze până la adânci bătrâneţi.

Taur
Foarte multe persoane ar spune că Taurul şi Fecioara se clasează în topul listei de cupluri fericite. Cu toate acestea, dacă eşti născut în zodia Taur, faci pereche foarte bună cu cei născuţi în zodia Capricorn, iar apoi urmează Fecioara şi Săgetătorul.

Gemeni
Pentru nativii în zodia Gemeni, sufletul pereche trebuie să fie născut în zodiile Balanţă sau Vărsător. Sunt combinaţie care aduc fericire şi siguranţă emoţională. Totodată, nativii din aceste zodii sunt pe aceeaşi frecvenţă de undă.

Rac
Dacă eşti născut în zodia Rac, faci pereche foarte bună cu cei născuţi în zodia Scorpion. Şi cu cei născuţi în zodia Peşti te potriveşti, dar aceştia din urmă sunt prea sensibili şi există riscul să cazi în butoiul cu melancolie. Scorpionul este mai înţepat şi te poate ţine cu picioarele pe pământ.

Leu
Dacă eşti guvernat de zodia Leu, faci pereche foarte bună cu cei născuţi tot în zodia Leu sau cu cei născuţi în zodia Săgetător. Ai o personalitate puternică şi vulcanică şi ai nevoie de un partener puternic, care să ştie cum să acţioneze în preajma ta şi care să fie mereu cu picioarele pe pământ.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro

Parteneri