AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Carmen Harra, despre sfârşitul războiului: „Până de Buna Vestire lucrurile se vor tranşa. Am avut o viziune”

 

Clarvăzătoarea Carmen Harra este de părere că se va întâmpla ceva decisiv până de Buna Vestire, care se sărbătorește în 25 martie: fie conflictul armat se aplanează în mod miraculos, fie, dimpotrivă, escaladează în cel de-al Treilea Război Mondial.

Celebra clarvăzătoare este de părere că soarta războiului va fi decisă de China, care este „un pion important pe tabla de şah„.

„Până de Buna Vestire ceva se întâmplă. Lucrurile sunt foarte tensionate şi pe muchie de cuţit şi lumea acţionează pe emoţii negative, pe spaimă şi pe frică.
Adevărul este că, în acest moment, există două posibilităţi: sau Rusia se asociază cu China şi ei se simt atunci foarte puternici si nu le mai este frică de restul lumii, sau China nu va adera la această alianţă cu Rusia, sub influenţa NATO, a Americii, deşi China ar fi preferat să fie asociată Rusiei, nu NATO.
Pericolul îl reprezintă, de fapt, China, este un pion important pe tabla de şah. Şi poziţia ei va determina dacă Putin se simte destul de puternic să atace restul lumii.
El acum este într-o stare de nebunie dusă la maximum. Toată lumea pentru el este trădătoare. El din această bătălie iese înjunghiat.
Plata vine şi pentru el, iar următoarele zile sunt definitorii„, a spus celebra clarvăzătoare în emisiunea Starea de veghe, moderată de Adriana Bahmuţeanu, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Mai mult aici

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!