Ce aduce Luna plină din Berbec, de la 1 octombrie, fiecărei zodii

Luna plină din Berbec, care va lumina cerul nopții în următoarele două zile, pe 1 și 2 octombrie, se află în opoziție cu Soarele din Balanță și va crea un dezechilibru între nevoile personale și compromisurile pe care trebuie să le facem pentru ceilalți.

Luna plină din Berbec, de la începutul lunii octombrie, este supranumită Luna recoltei. Datorită ei, vor urma două, trei zile pline de energie, foarte agitate, cu multe schimbări, cu întâlniri, cu promisiuni și emoții mai ales pentru zodiile de foc, aflate pe același palier cu Berbecul, și anume pentru Leu și Săgetător.

Luna plină din Berbec pune accentul pe eul interior, pe nevoi, pe dorințe reprimate, pe emoțiile negative, care ne împiedică să ne debarasăm de niște lucruri care știm că ne fac rău.

Distribuie prietenilor

Berbec: nevoia de dragoste este mai accentuată și pot apărea conflicte în cuplurile în care există deja probleme.

Taur: se pune accentul mai mult pe câștiguri, confort și produse de lux, pentru care nativii Tauri sunt dispuși să plătească sume mari.

Gemeni: emoții mari, ambiție, încăpățânare, decizii greșite în dragoste. Nativii zodiei au mare nevoie de un compromis

Rac: realizări importante legate de carieră, proiecte personale și câștiguri. Va fi un moment al roadelor și al bucuriei.

Leu: perseverență pentru a finaliza mai devreme un proiect care are multe defecte. Nativii zodiei pot găsi soluții, dacă fac compromisuri.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro