Ce aduce solstițiul de iarnă pentru fiecare zodie

solstitiul de iarna 1

Solstițiul de iarnă vine cu schimbări astrale pentru fiecare zodie în parte, influențând în bine sau în rău mersul lucrurilor. Cea mai lungă noapte din an vine „la pachet” cu tensiunea dintre Saturn și Uranus, producând modificări pentru zodii.

Anul acesta, Solstițiul de iarnă va avea loc la data de 21 decembrie. Iată ce înseamnă acest lucru pentru zodia ta!

Berbec
Solstițiul de iarnă reprezintă un moment în care va trebui să vă reconsiderați abordarea tradițională și încăpățânată a situațiilor. Sunteți obișnuit să fiți liderul – cel care ia întotdeauna deciziile.
Acum, este timpul să te gândești cât de mult ți-a mers asta până acum. Îi forțezi pe ceilalți cu modul tău de gândire? Vă epuizați? Acestea sunt întrebări pe care va trebui să ți le pui singur. Semnul tău ascendent te poate ajuta, de asemenea, să te înțelegi mai bine.

Taur
Uranus se află în curtea ta chiar acum, Taur, așa că acest solstițiu te va afecta foarte mult. În timp ce acest lucru poate fi puțin tulburător, soarele va fi de fapt într-o poziție foarte favorabilă în raport cu semnul tău.
Deci, deși vor exista aspecte destabilizatoare, soarele îți va oferi, de asemenea, o oportunitate de a te recupera. Acceptați realitatea așa cum este, nu așa cum doriți să fie.
Taurul este un semn constant în mod natural, așa că gândește-te: Cum pot fi constant în mijlocul schimbărilor? Dacă o relație se destramă sau te poticnești puțin la serviciu, vei putea găsi un colac de salvare dacă îți pui mintea la contribuție.

Gemeni
Spre deosebire de zodia fixă de pământ Taur, Gemenii sunt un semn de aer mutabil care se simte mult mai confortabil cu schimbarea. În solstițiul de iarnă, persoanele din acest semn vor simți cu adevărat sentimentul de libertate pe care îl aduce Uranus.
Este un moment cu adevărat eliberator, pentru că au avut propriile lor tranzite dificile în ultimul an. Traducere: Acum este momentul să trăiești! Eliberați-vă și relaxați-vă. Viața ta arată diferit față de cum arăta în urmă cu un an, dar realizează că nu este un lucru rău.

Rac
În această perioadă de schimbare, este de înțeles că Racul va dori să caute confort în oameni și lucruri familiare. Dar Ridout îi îndeamnă pe cei născuți sub acest semn să își deschidă mintea și să accepte că lucrurile bune pot veni din surse puțin probabile.
Chiar dacă nu ai lucrurile și oamenii tăi în jurul tău într-un anumit moment, un străin îți va face o favoare. Îți vei da seama că ești în siguranță și protejat, indiferent unde te duci.

Leu
Cuadratura Saturn-Uranus împinge toate semnele zodiacale să regândească modul în care își duc în mod normal viața. Carismatic și simpatic, un Leu are o energie care iese în evidență într-o mulțime.
Dar, în timpul acestui solstițiu de iarnă, s-ar putea să fie pus într-o situație inconfortabilă. Întrebarea devine: Cum poți transforma o situație incomodă într-una care îți permite să strălucești?
Poate că ești obișnuită să fii clovnul clasei, dar ți se cere să iei un rol mai serios într-un proiect. Gândiți-vă cum să vă ridicați la înălțimea situației și să vă depășiți temerile.

Continuarea pe click.ro

Parteneri