AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Ce aduce solstițiul de vară din 2021 pentru toate zodiile

 

Solstițiul de vară din 2021, ziua care marchează începutul verii astronomice, va fi pe data de 21 iunie. Conjunctura astrală este una cu totul deosebită în acest an, având în vedere că Jupiter și Mercur sunt în mișcare retrogradă.

Din punct de vedere astronomic, solstițiul de vară din 2021 va începe luni, 21 iunie, la ora 6:30. Va fi cea mai lungă și cea mai însorită zi din an, dacă cerul se va păstra senin. Ne vom bucura de lumina zilei timp de 15 ore și 32 de minute și vom avea cea mai scurtă noapte.

Din punct de vedere astrologic, solstițiul este o zi în care forța Soarelui se află la puterea ei maximă, iar astrul solar trece din zodia Gemeni în zodia Racului, marcând începutul perioadei în care vor domina zodiile de vară: Racul, Leul și Fecioara.

Spre deosebire de alți ani, solstițiul de vară din 2021 este însoțit de două astre mari aflate în mers retrograd. Jupiter este în mișcare retrogradă în zodia Pești, iar Mercur este în retrogradare în zodia Gemeni. Cu toate acestea, imediat după solstițiu, pe data de 22 iunie, Mercur revine la mersul lui direct și aduce mai multe vești bune pentru zodii.
În timpul solstițiului, din cauza celor două astre retrograde, conjunctura astrologică este una dificilă, iar ziua de luni, 21 iunie, va fi o zi cu adevărat provocatoare pentru toate zodiile.

Berbec
Lasă instinctele să te ghideze și nu lua decizii mari, luni, pe 21 iunie. Dacă ai o zi încărcată, amână treburile importante pentru celelalte zile, iar luni ocupă-te doar de lucrurile pe care le poți rezolva singură, fără ajutorul nimănui.

Taur
Ești îngrijorată din cauza banilor, dacă nu ai pus deoparte o sumă mai mare. Este posibil ca plățile, salariul sau bonusurile pe care le aștepți să fie amânate până pe 22 sau 23 iunie, de aceea trebuie să fii prudentă.

Gemeni
Șansele de a rezolva ceva important azi sunt destul de mici. Solstițiul de vară din 2021, din 21 iunie, este ultima zi în care Mercur este retrograd în zodia ta și este posibil să fie o zi mai dificilă. Nu te baza pe nimeni, nu negocia nimic. Așteaptă zile mai bune!

Rac
În general, solstițiile de vară sunt norocoase pentru zodia ta și reprezintă zilele în care Soarele își începe tranzitul prin Rac, aducând vara astrologică și astronomică. Soarele sporește acum puterea de decizie și aduce vești bune pentru zodia ta. Profită de ele!

Leu
Ca de obicei, zodia ta este protejată de energia Soarelui aflat la solstițiu. Luni, 21 iunie, este o zi prielnică pentru începuturi și pentru planuri personale care să aducă mai multă bucurie în familie. Va fi și o zi bună să aduni bani.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!