Ce flori preferă femeile în funcție de zodie

flori pentru ele 1

Ca să mulțumești o femeie, cu siguranță trebuie să cunoști tot ce ține de gusturile și preferințele acesteia.
Dacă vrei să o surprinzi plăcut cu ajutorul unui buchet sau unei singure flori, iată ce alegeri poți face:

Berbec
Buchetele de o eleganță ieșită din comun, foarte mari și bogate, cu siguranță sunt pe gustul femeii Berbec. Încearcă să personalizezi buchetul cu mai multe flori, însă care să fie toate pe gustul ei. Preferă florile care au culoarea pasiunii, cum sunt: trandafirii roșii, lalelele sau chiar garoafele.

Taur
Florile mici, dar care sunt bogat parfumate, vor fi mereu pe placul nativelor acestei zodii. Chiar dacă nu impresionezi prin mărimea buchetului oferit, dacă este unul mic și de bun-gust, vei reuși să o surprinzi. Iubește florile cum sunt: liliacul, lăcrămioarele sau trandafirii aromați.

Gemeni
Plină de mister și senzualitate, femeia Gemeni preferă florile care se potrivesc cu starea ei de spirit. Chiar dacă nu vei reuși să alegi una dintre preferințele sale, atât timp cât oferi din dragoste, ea va fi mulțumită. Îi plac florile cum sunt: levănțica, narcisele, orhideele sau crizantemele.

Rac
Albul este cu siguranță preferatul său în materie de flori, iar dacă persoana care i le oferă este sinceră cu ea, este asigurată o combinație ideală! Florile preferate de femeia Rac sunt: lotusul, liliacul și crinii.

Leu
Nuanțele de galben, portocaliu și chiar roșu vor fi mereu pe placul nativelor acestei zodii. Îi poți oferi un buchet care să „adune” mai multe flori de aceste culori și îți va fi foarte recunoscătoare. Florile preferate sunt: trandafirii, orhideele sau crizantemele.

Continuarea pe yve.ro

Parteneri