Ce mesaj secret se ascunde în simbolul zodiei tale

Cele mai multe zodii sunt reprezentate de animale și personaje cu alură mitică. Taurul, berbecul, fecioara sau săgetătorul nu au fost alese la întâmplare. Iată ce mesaj secret se ascunde în simbolul zodiei tale și cum dezvăluie acesta o parte din trăsăturile tale de caracter.

Zodia Berbec
Simbolul Berbecului dezvăluie o atitudine încăpățânată și puternică. Chiar dacă ai impresia că poți cuceri lumea singură și că te poți impune în fața tuturor, ai grijă să nu îți pierzi prietenii!

Zodia Taur
La prima vedere, pari încăpățânată, dar știm că îți place să faci lucrurile în stilul tău. Simbolul Taurului semnifică putere și pasivitate, dar trebuie să înveți să fii și diplomată când este cazul.

Distribuie prietenilor

Zodia Gemeni
Știi că simbolul zodiei tale dezvăluie o personalitate duplicitară și că îți este întotdeauna greu să iei o decizie. Ești carismatică, dar și distantă, prietenoasă, dar și rece. Încearcă în primul rând să te simți bine cu tine însăți.

Zodia Rac
Îți construiești o carapace dură, care să te protejeze de toți și de toate. Dar nu uita că și Racul are punctele lui vulnerabile. Nu te ascunde când iubești și vei descoperi că vulnerabilitatea în intimitate îți poate oferi fericirea.

Zodia Leu
Toți nativii Lei sunt plini de ei! Trebuie să recunoști că și ție îți place să fii în centrul atenției și nu prea știi când este cazul să faci un pas înapoi. Învață că este bine să te retragi din când în când.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro