Ce NU trebuie să faci într-o zi de vineri! Orice femeie trebuie să știe asta!

Ca si miercuri, vineri este una din zilele benefice, dedicate curatirii spiritului. Vinerea este zi de post si chiar de post negru, deoarece aceasta a fost ziua in care Isus a fost rastignit.
Vineri seara nu e bine sa se manance usturoi, pentru ca sambata dimineata este timpul de impartasire a ingerilor. Este foarte bine insa ca o persoana sa tina post vinerea, pentru ca va putea sa-si indeplineasca tot ce-si pune in cap.
Vinerea este considerata nefasta pentru femei, de aceea nu e bine ca o tanara sa-si taie unghiile in aceasta zi, pentru ca va ramane nemaritata. De asemenea, se spune ca cine coase vinerea isi coase buzele, iar cine toarce isi incurca matele. in general, femeile nu trebuie sa munceasca in aceasta zi, altfel se vor abate furtuni peste localitate.
Nu e bine sa se inceapa o activitate in zi de vineri, caci nu va fi dusa la bun sfarsit.

Se spune ca vinerea este o zi este foarte buna pentru facut dragoste, dar nu este o zi indicata pentru cununie, caci mirii nu vor avea viata foarte lunga. Persoanele nascute in aceasta zi sunt frumoase, iubitoare, pasionale si evlavioase.

Sursa – kfetele.ro