• Home
  • Fapt divers
  • Ce OBIECT NOROCOS trebuie să ai, în funcție de zodie. Poartă-l, îți va aduce MULT NOROC!

Ce OBIECT NOROCOS trebuie să ai, în funcție de zodie. Poartă-l, îți va aduce MULT NOROC!

talisman cheie

Dintotdeauna oamenii au folosit tot felul de talismane sau medalioane spre a le aduce noroc in viata. Aceste obiecte poarta in ele o anumita magie, datorita miturilor si legendelor despre ele.

Iata ce iti este cel mai potrivit sa ai asupra ta sau in casa, in functie de zodia ta.
Alaturi de acest simbol, vei fi un magnet in actiune pentru ca energiile norocoase sa nu te ocoleasca. Incearca si te vei convinge !

BERBECUL trebuie sa aiba o CHEIE

Din toate cele 12 semne ale zodiacului, este usor de vazut faptul ca Berbecul este cel mai harnic si energetic. Nu te vei lasa pana cand nu iti implinesti dorinta inimii si nimic nu te poate opri din a-ti atinge scopul. De aceea, cheia este personificarea pentru tine. Exact ca o cheie, tu ajuti oamenii sa acceseze locuri pe care nu le-au putut accesa mai devreme fara tine. Oamenii te cauta pentru sfaturi si coordonare cand au probleme.
Foloseste o cheie ce iti place ca forma si semnificatie si incarc-o cu intentia ta de a-ti fi talisman protector si calauzitor.

7 este numarul norocos al TAURULUI

Un Taur este de regula mult prea rational ca sa creada in puterea talismanelor si a medalioanelor simbolice pentru norocul sau. Cu toate acestea, numarul 7 functioneaza cel mai bine pentru el. Acesta este un semn de mult noroc in multe culturi. Chiar si din punct de vedere stiintific, este un numar perfect pentru ca 3 si 4 sunt forme perfecte ce reprezinta triunghiuri si patrate. 7 apare si in alte locuri, cum ar fi numarul zilelor saptamanii si numarul culorilor din curcubeu.
Orice obiect ce are pe el numarul 7 devine talisman norocos pentru Taur!

Taurul are o foarte puternica legatura cu natural pentru ca stie intuitiv cat de mult bine ii aduce. Vikingii cei puternic considerau ghidele purtatoare de noroc, in special plasate la pervaze. Erau folosite pentru a aduce protectie caselor in caz de furtuni.

ZARURILE sunt pentru GEMENI

Zarurile mari au fost considerate dintotdeauna norocoase iar zarurile pufoase sunt foarte populare in prezent. Acesta este cel mai potrivit talisman norocos pentru Hemeni pentru ca sunt intotdeauna la moda. Gemenii sunt fiinte sociale si lor le place sa fie mereu in ton cu tot ce se poarta. Asadar, orice talisman ar alege, trebuie sa fie ceva popular pentru toata lumea. Zarurile norocoase pufoase nu se vor demoda niciodata.

GARGARITA si BAMBUSUL sunt cele mai bun talismane norocoase pentru RAC
Racul este in mod natural foarte afectuos si grijuliu, asa ca talismanul sau este ceva pe care sa il iubeasca. Racul trateaza intotdeauna animalele drept egalii sai. Multe culturi considera gargaritele norocoase si sunt cunoscute si numite chiar asa in Germania. Cu cat sunt mai rosii, cu atat aduc mai mult noroc. Gargaritele nu trebuie prinse si tinute captive, ci lasate sa traiasca prin curte sau pe balcon printre plante.

Un alt simbol norocos pentru Rac este planta de bambus. Racului ii place mult sa stea acasa, sa aiba grija de casa, sa isi decoreze casa cu orice presupune o vibratie pozitiva. Bambusul are nevoie de atentie constanta, sa i se vorbeasca, sa se simta iubit. Doar asa ii va merge bine. Combinatia dintre Rac si bambus este mereu castigatoare de ambele parti. Bambusul curata energia in locurile unde este amplasat.

LEUL are nevoie de PIETRE PRETIOASE

Fiecare semn zodiacal are propria sa piatra pretioasa dar pentru Leu toate pietrele pretioase functioneaza miraculos de bine pentru a-i aduce noroc. Precum o piatra pretioasa, si Leul este vibrant, superb, iubit si elegant.
Ei adora sa aiba lumina reflectoarelor asupra lor iar a purta bijuterii frumoase le intareste scopul si le da si mai multa incredere de sine pentru a atrage atentia.
Chihlimbarul este cea mai norocoasa piatra pentru Leu si multi cred ca este parte din Soare. Safirul este deasemenea considerat a binecuvanta pe cel ce o poarta cu daruri speciale de la Zei.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri