Ce semnifică datele pare sau impare ale zilei de naștere

zi de nastere 1

Diferența dintre zilele pare și cele impare are o semnificație deosebită în numerologie. Adepții acestei vechi științe divinatorii susțin că fiecare dintre noi suntem influențați la naștere și de numere!
În multe culturi de pe glob, numerele pare și zilele pare sunt considerate mai norocoase pentru că ele amintesc de putere… cum spune și proverbul… unde-s doi, puterea crește. Numerele impare pot fi mai puțin norocoase, dar au și ele vibrații benefice din alte puncte de vedere.

Data nașterii: numere pare sau impare?
În ce zi te-ai născut? Se ia în considerare doar ziua, fără lună și an. Dacă te-ai născut pe data de 15, acest număr pare să fie norocos la bani, iar dacă te-ai născut într-o zi pară, spre exemplu, pe data de 28 se pare că ai o carismă puternică.

Numerologii susțin că numerele pare sau numerele cu soț sunt numere rotunde, favorabile și benefice pe mai multe planuri: familie, copii, sănătate, carieră. Pe de altă parte, numerele fără soț sau numerele impare, chiar dacă sunt mai puțin norocoase, par să fie favorabile din punct de vedere social, al relațiilor intime, al dezvoltării personale și al talentelor native.

Interesant este că persoanele născute în zile impare se înțeleg mai bine între ele, decât cele născute în zilele pare. Între persoanele care au venit pe lume în zile fără soț se dezvoltă mai ușor relații de prietenie și pasiuni aprinse. Dar persoanele născute în zile cu soț sunt distante între ele și păstrează de cele mai multe ori simple relații amicale sau colegiale.

Cum te influențează la naștere numerele impare
Persoanele născute în zilele impare 1, 11, 21 și 31 sunt puțin mai egoiste, concentrate asupra lor, obsedate de control, dar totuși destul de atente și harnice.

Persoanele născute în zilele de 3, 13 și 23 se concentrează foarte mult asupra dezvoltării personale, sunt comunicative, se înțeleg bine cu cei din jur și sunt atrase de noutăți, călătorii și mici aventuri.

Persoanele născute în zilele de 5, 15 și 25 sunt familiste, grijulii, strângătoare și ordonate. Ele sunt foarte atente cu banii și fac orice pentru a câștiga mai bine.

Persoanele născute în zilele de 7, 17 și 27 sunt destinate succesului și numai marile obstacole sau drame din viața lor le pot da destinul peste cap. Ele au în general o carismă puternică, sunt individualiste, se descurcă singure în orice împrejurare și întotdeauna ies câștigătoare.

Iar persoanele născute pe 9, 19 și 29 sunt mai egoiste, sunt înclinate către activități stranii, individualiste, ieșite din tipar, dar creative. Din partea lor poți avea oricând parte de surprize, dar și de cadouri foarte generoase.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri