AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Ce spune despre firea ta lungimea degetului mic de la mână

 

Oricât de ciudat ar părea, lungimea degetului mic ar putea spune destul de multe despre personalitatea ta, obiceiuri şi modul în care te comporţi în relații.
Lungimea degetului mic de la mână indică trei tipuri de personalitate de bază. În funcție de cât de lung sau scurt este faţă de articulația superioară a degetului inelar poţi afla care sunt trăsăturile tale de caracter.

1. Degetul mic se opreşte la articulația degetului inelar

Eşti o persoană mai rezervată, introvertită. Nu te deschizi cu ușurință față de ceilalți, nici măcar faţă de cei apropiați. Ai tendința de a nu avea răbdare pentru lucrurile minuţioase, care te pot enerva. Îţi place să fii direct, să faci tot posibilul pentru binele celor dragi și te așteapţi să ţi se răspundă asemănător.
Cei care nu te cunosc pot să creadă să ai o fire rece şi să eşti o persoană independentă. Mulţi pot confunda distanțarea ta cu aroganța sau excentricitatea.
De fapt, ești un om foarte cald odată ce te deschizi faţă de cei din jur și poţi fi chiar sufletul unui grup dacă ești cu oameni pe care îi cunoști suficient de bine, între care te simţi în largul tău şi acceptat.

2. Degetul mic trece de articulația degetului inelar
Eşti un om sensibil, calm, loial prietenilor, care evită conflictele şi rezistă bine la stres. Pe plan sentimental, încerci să te controlezi şi să nu te implici prea uşor, dar visezi s­ă-ţi găseşti sufletul pereche. În cuplu, când iubeşti cu adevărat, partenerul devine întreaga ta lume. Faci toate eforturile să te conectezi cu celălalt cât mai profund posibil. În ciuda devotamentului tău, pari să fii mai fericit în singurătate.
În general, te dedici în întregime proiectelor tale şi nu renunţi până nu obţii ceea ce-ţi doreşti, indiferent că este vorba despre locul de muncă sau familie. Concentrarea dvs. unică vă permite să realizați orice la care vă propuneți.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!