Ce spune Zodiacul EGIPTEAN despre viaţa ta

 

În zodiacul egiptean, fiecare semn zodiacal este reprezentat de un zeu protector. Află care este al tău şi ce caracteristici ai în funcţie de luna în care te-ai născut.

Nil (1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 18-26 noiembrie)
Este primul semn al zodiacului egiptean iar persoanele născute sub acest semn sunt cele mai puternice. Cu un curaj ieşit din comun, ele sunt capabile să se sacrifice pentru oricine şi să lupte din răsputeri pentru a obţine tot ce îşi doresc. Semne compatibile: Amon Ra şi Seth.

Amon Ra (8-21 ianuarie, 1-11 februarie)
Cei născuţi sub semnul lui Amon Ra, zeul Soarelui, sunt persoane joviale, pline de viaţă, care îşi găsesc întotdeauna motivaţia. Sunt lideri nativi, foarte iubiţi de cei din jur şi nu au teamă de nimic. Semne compatibile: Nil şi Horus.

Mut (21-31 ianuarie, 8-22 septembrie)
Sunt persoane grijulii, care îi pun mereu pe ceilalţi pe primul loc. Dornici să ajute, oferă din puţinul lor şi altora şi nu regretă niciodată faptele bune. Sunt oameni sensibili şi călduroşi. Semne compatibile: Amon Ra şi Thor.

Geb (12-29 februarie, 20-31 august)
Nativii Geb au o intuiţie ieşită din comun. De cele mai multe ori, iau decizii în funcţie de sentimentele şi trăirile pe care le au. Se ghidează după emoţii şi simt foarte bine ce fel de persoane au prin preajmă. Sunt preocupaţi de natură şi de problemele de mediu. Semne compatibile: Horus şi Seth.

Continuarea pe kfetele.ro