Horoscop! Ce-ţi aduce Luna plină rece din 12 decembrie?

luna plina rece 1

Pe 12 decembrie 2019, vom avea o Luna plina in Gemeni fastuoasa. Luna plina in Gemeni 2019 sau Luna plina rece aduce iubire de sine, aduce concentrare pe ingrijire personala, pe vindecare si pe propria dezvoltare. I se spune Luna plina rece pentru ca se petrece in acelasi timp cu conjunctia dintre Venus si Saturn, care face mai dificila exprimarea iubirii si a afectiunii. Pot aparea momente de izolare, de tristete, pot aparea tulburari in relatii sau derapaje financiare. Pot aparea sentimente de vinovatie, de neloialitate. Dar tot acest proces karmic poate aduce un respect si un angajament mai mare.

BERBEC
Lumea ta prinde viata, draga Berbec! Cuvintele zboara in toate directiile si jumatate din ele n-ai vrut sa le rostesti. Oricum nu esti omul care sa se gandeasca prea mult inainte sa vorbeasca, dar acest gen de onestitate este greu de gasit. Dureri din adancul sufletului ies la iveala prin intermediul cuvintelor care nu sunt intotdeauna cele mai potrivite. Urmeaza niste zile cu adevarat interesante. Au loc conversatii stimulante, pline de pasiune. Daca faci planuri de viitor, lasa-ti si partenerul sa contribuie la ele.

TAUR
Aceasta Luna plina este despre ce ai acumulat, draga Taur: posesiuni, bani, relatii, un renume. Ai ceea ce-ti doreti? Ai tot ce ti-ai visat? Daca nu, fa inventarul si vezi ce-ti lipseste, apoi actioneaza! Adu lumina in viata ta. Poate ca ai banii, dar au insemnat ei sacrificarea altor visuri si ambitii? Poate ca ai o retea de cunostinte, dar ai pe cineva apropiat sufletului tau? Decide ce e mai important pentru tine si seteaza-ti clar prioritatile.

GEMENI
Un moment mare, draga Gemeni! Evenimentele acestei luni au un impact mare asupra gandurilor si dorintelor tale, recalibrand intreaba abordare a vietii tale. Ce se intampla in relatia ta? Sau poate ai nevoie de ajutorul partenerului tau intelept? Cat de mult timp acorzi carierei si cat de mult timp vietii de cuplu? In curand lucrurile se vor clarifica. Un mare proiect la care ai visat se poate opri, ceea ce-ti da prilejul sa te intrebi daca este cu adevarat ceva ce ti-ai dorit sau era o chestiune de ego care ti-a consumat inutil foarte multa energie.

RAC
Indiferent ca iti ascunzi sau iti manifesti latura spirituala, aceasta va iesi in evidenta intr-un fel sau altul. Incerci sa treci la un nivel superior in munca ta, sunt lucruri care iti starnesc interesul pe masura ce le auzi. S-ar putea sa fii putin in ceata, dar lasa lucrurile sa se aseze si intuitia sa te ghideze. Mai elibereaza-ti din agenda si da-ti voie sa visezi, sa meditezi. Este o idee buna si sa tii un jurnal. Gaseste-ti un coltisor linistit unde sa stai si sa-ti asterni gandurile. Daca ai un secret, intalniri clandestine, ar fi bine sa nu te mai joci cu focul. Adevarul poate iesi oricand la iveala.

LEU
Toata lumea te priveste cu drag, te invita la toate evenimentele pe care le organizeaza. Chiar poti avea probleme in a alege pe unele in defavoarea altora. Este un moment prielnic pentru socializare, pentru a-ti creste reteaua de prieteni si cunostinte. Daca in ultima vreme te-ai simtit putin singur, acum vei simti comunitatea vibranta a oamenilor care te stimeaza si te pretuiesc. Cuvintele unui apropiat te-ar putea rani. Dar nu pune la suflet. Treci peste si bucura-te de aceasta ultima luna din an.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri