Ce zeiță te protejează în 2018, în funcție de luna nașterii

 

Astrologul Julieta Suarez Valente iti spune ce zeita te protejeaza in 2018, in functie de luna in care te-ai nascut. Renumitul astrolog argentinian, experta in studierea spiritualitatii feminine si ezoterism sustine ca 2018 va fi un an extrem de important din punct de vedere extrasenzorial.
Daca te-ai nascut in luna ianuarie, protectoarea ta in acest an este Baba Yaga. Aceasta este zeita slava a nasterii si a mortii. Baba Yaga intervine in vietile celor nascuti in ianuarie in mod subconstient. Aceasta zeita este responsabila de tot ce tine de instincte, de alegeri care trebuie facute cu inima, sustine astrologul argentinian.

Daca ai venit pe lume in februarie, zeita care iti va marca destinul in 2018 este Artemis. Artemis este zeita vanatorii la greci. Este o fiinta independenta, cu puteri supranaturale uluitoare, care transeaza lucrurile dintr-o lovitura. In 2018, datorita influentei acestei zeitati, vei avea painea si cutitul in situatii-cheie.

Daca te-ai nascut intr-o zi de martie, in 2018 te afli sub aripa protectoare a Afroditei. La fel ca Afrodita, cu ajutorul frumusetii tale interioare vei reusi sa cuceresti pe toata lumea, sa atingi telurile mult visate.

Continuarea pe kfetele.ro