Cea mai atractivă parte a corpului tău, în funcție de zodie

Care este cea mai atractivă trăsătură fizică a ta? Ești conștientă de faptul că cel puțin o parte a corpului tău întoarce privirile celor din jur?

Berbec(21 martie – 20 aprilie)
Una dintre cele mai uimitoare caracteristici ale corpului tău este reprezentată de sprâncenele tale.
Desigur, știi deja că totul e grozav la tine, dar sprâncenele tale atrag privirile tuturor. Acestea îți permit să exprimi exact ceea ce simți, fie că este vorba de înverșunare sau nevinovăție, fericire sau tristețe.

Taur(21 aprilie – 21 mai)
Buzele tale sunt una dintre cele mai uimitoare trăsături ale corpului tău.
Îți place să atingi și să fii atinsă, așa că una dintre cele mai sensibile părți ale corpului tău te ajută în acest sens. E meritul tău să primești titlul pentru cele mai grozave buze!

Distribuie prietenilor

Gemeni(22 mai – 21 iunie)
Cea mai atractivă parte a corpului tău este tenul tău.
Pielea ta este asemănătoare cu cea a unui bebeluș, netedă și catifelată. Natura ta curioasă și veselă te menține și te face să te simți tânără la orice vârstă, și chiar așa și este!

Rac(22 iunie – 21 iulie)
Abdomenul tău este partea corpului care atrage cele mai multe priviri.
Ești mereu într-o formă fizică excelentă, dar nici cu intuiția și bunătatea față de cei din jur nu dai greș. De asemenea, fluturii pe care îi simți în permanență în stomac te ajută să îți menții sensibilitatea și capacitatea de a iubi.

Leu(22 iulie – 22 august)
Părul tău este ceea ce definește cea mai atractivă caracteristică a corpului tău.
Ce modalitate mai bună de a-ți arăta regalitatea poate exista decât un păr puternic și plin de vitalitate? Ori de câte ori intri într-o încăpere, captezi atenția asupra ta, iar podoaba ta capilară îi face pe oameni să întoarcă capul înainte de a se bucura pe deplin de prezența ta minunată.

Continuarea pe eva.ro