AM Press Logo
Muzeul Pietrei

CEA MAI BUNĂ SALATĂ DE PUI, ÎN DOAR 10 MINUTE

 

Cum puiul la rotisor nu este foarte scump la noi și e extrem de delicios, îl folosim destul de des. Dar ce facem cu resturile rămase, pe care nu le putem considera “o masă întreagă”? Le adăugăm într-o salată excepțională!

INGREDIENTE
• pui la rotisor, tăiat fâșii
• 1 măr tăiat cubulețe
• 1 ceapă mică tocată
• 1 apio (tulpină de țelină)
• migdale, caju, alune de pădure prăjite și tocate
• maioneză
• dressing de salată coleslaw
• sare, boia dulce și piper – după gust

MOD DE PREPARARE
Cum puiul la rotisor nu este scump la noi și e extrem, extrem de delicios, îl folosim destul de des. Dar ce facem cu resturile rămase, pe care nu le putem considera “o masă întreagă”? Le băgăm în ceea ce am declarat, cu mâna pe inimă “cea mai bună salată de pui din lume”.
Nu dăm cantități deoarece, de obicei, la salate… cam pune fiecare din ochi și după gust. Nu?
1. Într-un castron mare, amestecă bine puiul (tăiat fâșii sau cubulețe) cu țelina tocată, merele făcute cubulețe mici, ceapa, migdale, caju, alune de pădure prăjite și tocate.
2. Într-un bol mic, combină maioneza cu dressing-ul coleslaw, sare, boia și piper.
3. Toarnă sosul obținut peste ingredientele din castronul mare, amestecă bine și dă la frigider până la servire.

Sursa – retete.unica.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!