A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

CIULAMA DE CIUPERCI CHAMPIGNON, ÎN DOAR 30 DE MINUTE

0 121

Daca nu mai stii ce sa gatesti, aceasta ciulama de ciuperci este alegerea ideala. Plina de nutrienti si foarte usor de facut, aceasta ciulama merge atat cu mamaliguta cat si cu paine.

INGREDIENTE
• 1 kg ciuperci champignon
• 1/2 pachet unt
• 4 linguri făină
• 800 ml lapte
• sare
• piper
• 1 legătură pătrunjel

MOD DE PREPARARE
1. Ciupercile se curăţă, se taie mărunt şi se pun într-o tigaie cu 100 g unt. Se presară cu sare şi se lasă pe foc să-şi lase zeama şi să se fiarbă.
2. Între timp, restul untului se topeşte în altă tigaie şi apoi se pune făina. Se amestecă rapid, se trage de pe foc şi se toarnă laptele rece.
3. Se amestecă bine şi se pune din nou sosul pe foc pentru 5 minute.
4. Se toarnă apoi peste ciuperci şi se lasă încă 5-10 minute să fiarbă împreună. Se trage de pe foc și se pune piper. Ciulamaua de ciuperci champignon se aduce la masă cu pătrunjel fin tocat.

Sursa – retete.unica.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More