Cea mai frumoasă trăsătură a ta, în funcţie de zodie

Te întrebi ce anume ai special, atunci când vine vorba de trăsăruri. Există anumite aspecte fizice care se corelează perfect cu caracteristicile astrale şi anume faptul că fiecare zodie are o parte a corpului care atrage atenţia.

1. Berbec – trăsăturile feţei
Berbecul este înzestrat cu trăsături destul de ascuţite, cum ar fi maxilarul, nasul sau sprâncenele. Au o faţa simetrică ce poate fi uşor evidenţiată. Pentru un look de excepţie. Berbecii au nevoie doar de puţină conturarea a feţei şi de câteva pete de culoare.

2. Taur – gâtul
Taurii au o foarte mare carismă. Părul natural ondulat, ochii închişi, conturează o imagine extrem de atrăgătoare. Totuşi, punctul lor forte este gâtul. Acesta poate fi foarte uşor remarcat, deoarece este lung şi conferă un strop de eleganţă şi rafinament.

3. Gemeni – complexitate şi tinereţe
Femeile Gemeni sunt extrem de graţioase. Au o faţă angelică şi arată ca nişte păpuşi. Au un ten strălucitor şi par mult mai tinere decât sunt de fapt.

4. Rac – abdomenul
Racii au un abdomen de invidiat. Arată impecabil, deşi îşi permit să mănânce aproape orice. Pe lângă asta, au trăsături atrăgătoare şi o faţă expresivă şi fermecătoare.

5. Leu – părul
Femeile născute în zodia Leu au caracteristici de felină şi nu este de mirare că ochii lor sunt ca de pisică. Dar ceea ce le scoate în evidenţă este părul lor lung şi bogat.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro

Parteneri