• Home
  • Fapt divers
  • Cea mai rea lună din anul 2022, pentru fiecare zodie în parte

Cea mai rea lună din anul 2022, pentru fiecare zodie în parte

mihai voropchievici 1

Există pentru fiecare zodie în parte o lună neprielnică din an, când totul pare că merge de-a-ndoaselea. Pentru unii nativi pot ieși la iveală trădări, alții trec prin despărțiri sau procese, iar alții au probleme de sănătate sau economice.
Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea „Adevăruri ascunse”, la Antena 3, despre cea mai rea lună din an pentru fiecare zodie şi ce decizii este recomandat să evităm în acea perioadă.

Berbec – Septembrie, luna trădărilor
Cea mai mare provocare care vine peste el, cu toate că anul este bun pentru Berbeci și este promițător, dar luna septembrie vine cu o provocare. Atunci depistează că cei mai buni prieteni l-au mințit. Aveți grijă că se poate ajunge la anumite stări conflictuale.

Taur- Blocaje în iunie
În cazul nativilor din Taur totul va merge strună, dar numai până în luna iunie, iar începutul verii îi va da viața nativului peste cap. Întotdeauna mergeți pe dreptate şi asta vă va aduce lucruri bune.

Gemeni – Ianuarie, lună a provocărilor
Pentru nativii din Gemeni luna ianuarie vine cu provocări. Această lună va fi puțin mai dificilă pentru ei și lucrurile ar putea merge mai rău pe toate planurile.

Rac – Conflicte în august
Racul, în schimb, va avea parte de o primăvară tumultuoasă pentru că deși luna mai se zice că este una dintre cele mai romantice luni ale anului pentru nativii din Rac nu se întâmplă să fiecare atât de romantică. Și nu vor sta prea bine cu dragostea în acea perioadă. Vor fi conflicte. neînțelegeri. minciuni și chiar infidelitate.

Leu – Iulie, luna încercărilor pentru cei dragi
Leul intră întru notă foarte pozitivă de la începutul anului, dar pierde ușor din elan pentru că luna iulie va fi destul de copleșitoare și vor fi puse la încercare toate persoanele dragi lor.

Continuarea pe doctorulzilei.ro

Parteneri