Cele mai afectate zodii de Luna Nouă de pe 15 septembrie

luna recoltei 1

Luna Nouă din septembrie va fi în Fecioară, așa că energia va fi destul de pozitivă pentru toate zodiile, doar cinci vor fi mai afectate de faza lunară menționată.

Conform calendarului lunar, Luna Nouă din septembrie va fi ultima a verii, astfel că energia ei va fi puțin capricioasă pentru cinci semne ale zodiacului, care vor deveni cele mai afectate în diverse domenii ale vieții lor.

Aceste 5 zodii vor fi cele mai afectate de Luna Nouă din septembrie
Berbec
Acesta este primul dintre cele cinci semne care vor fi cele mai afectate de Luna Nouă din septembrie. Conform previziunilor făcute, oamenii născuți sub acest semn vor primi o lovitură energică care îi va determina să-și schimbe rutina zilnică și, mai ales, să profite de oportunitățile pe care le oferă această bază lunară pentru a putea evolua. Acest timp este destul de favorabil pentru a găsi un echilibru între plăcerile erotice și valorile tale ca persoană.

Rac
În cazul acestui semn zodiacal, Luna Nouă din septembrie îi va permite să reevalueze drumul pe care îl parcurge viața lui, mai ales în chestiuni economice, deoarece este important să învețe să fie mai responsabil cu cheltuielile sale și să-și creeze un obicei de a începe să salveze bani. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să aveți o stabilitate financiară mai mare.

Leu
Acesta este un alt semn care se regăsește printre cele mai afectate de Luna Nouă din septembrie, deoarece, conform previziunilor, semnul de foc va avea timp să-și restabilească anumite obiective personale pentru care a decis să urmeze o altă cale.. Această lună este, de asemenea, destul de favorabilă pentru a avea o căutare spirituală care te conduce la vindecare la nivel emoțional.

Continuarea pe click.ro

Parteneri