AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cele mai norocoase luni ale anului 2022. Află când are noroc zodia ta!

In 2022, in timp ce unii oameni muncesc din greu si nu au noroc la bani, altii se bucura de un success colosal si reusesc sa faca economii substantiale. Unele semne zodiacale vor avea mai mult noroc in unele luni ale anului, alte semne zodiacale vor gasi gasi mai multa iubire si unele semne zodiacale vor avea success in cariera.

Fiecare semn zodiacal se bucura de cel putin o luna norocoasa in 2022. De regula, luna in care te nasti este considerate norocoasa.

Care este cea mai norocoasa luna pentru fiecare semn zodiacal?

Persoanele nascute in semnul Taur se vor simti bine in aprilie si mai, Fecioara in august si septembrie, iar Capricornii in decembrie si ianuarie.

In cazul semnelor de aer, Gemenii se vor bucura de noroc in mai si iunie, Balanta in septembrie si octombrie, iar Varsatorii in ianuarie si februarie.

Semnele de apa vor fi rezervate pentru anumite perioade de timp. Racii vor fi plini de viata si sansa in iunie si iulie, Scorpionii in octombrie si moiembrie, iar Pestii in februarie si martie.

Berbec va fi cu adevarat norocos (si nu numai la bani, dar, de asemenea in dragoste) in iulie si august, Leu va avea multe sanse in noiembrie si decembrie, iar Sagetator in martie si aprilie.

Mai mult pe sfatulparintilor.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!