AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cele mai rare zodii. Sunt trei. Acești nativi au trăsături deosebite

 

Cele mai rare zodii se fac remarcate, de cele mai multe ori, prin faptul că s-au născut în lunile în care la nivel mondial au loc cele mai puține nașteri. Cu toate acestea, raritatea lor vine și din alte motive. Personalitatea și trăsăturile de caracter au un rol foarte important atunci când numim un nativ ca fiind rar.
Acești trei nativi se bucură de multă atenție din partea celor din jur, însă acest lucru nu se datorează doar zodiei în care s-au născut. Determinarea, curiozitatea și curajul lor sunt doar câteva din calitățile care îi fac pe acești nativi să fie cu totul speciali.

Berbec
Nativii din zodia Berbecului se numără printre cele mai rare zodii. Acești nativi s-au născut în perioada dintre 21 martie și 19 aprilie, iar conform studiilor, aceasta este perioada în care au loc mai puține nașteri decât în restul anului. Berbecii sunt pasionali, curajoși și extrem de dinamici.
Unicitatea lor nu vine doar din momentul în care s-au născut. Berbecii se fac remarcați prin seriozitatea de care dau dovadă atunci când își doresc ceva cu adevărat. Nimic nu poate sta în calea unui astfel de nativ.
Pe lângă determinarea lor, Berbecii sunt și extrem de expansivi. Curiozitatea lor îi face de multe ori să ajungă în situații pe care doar ei ar reuși să le gestioneze așa cum trebuie. Nativul din zodia Berbecului este patronat de planeta Marte care le oferă puterea de a trece cu bine peste orice situație.

Capricorn
Din punct de vedere statistic, la nivelul întregului glob acești nativi se numără printre cele mai rare zodii. Capricornii sunt născuți în perioada dintre 21 decembrie și 19 ianuarie. Aceștia sunt extrem de muncitori și se fac remarcați întotdeauna pentru seriozitatea de care dau dovadă. Stăpâni ai controlului, Capricornii sunt foarte încăpățânați, dar în același timp muncitori.
De regulă își setează așteptări realiste și nu se lasă până ce nu ating tot ceea ce și-au propus. Pentru ei este foarte important ca toate lucrurile să fie făcute perfect.
Capricornii sunt întruchiparea vie a responsabilității. Deși de multe ori sunt serioși, Capricornii pot fi sufletul petrecerii. În spatele atitudinii lor se află un nativ dornic să fie descoperit. Acești nativi dau dovadă de multă independență și au întotdeauna succes atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Continuarea pe doctorulzilei.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!