• Home
  • Fapt divers
  • Eclipsa de Lună plină din 16 mai, o super Lună nefastă! Cum sunt influențate zodiile

Eclipsa de Lună plină din 16 mai, o super Lună nefastă! Cum sunt influențate zodiile

eclipsa totala luna 1

Prima super Lună a anului traversează zodia Scorpion în data de 16 mai și se află în opoziția cu Soarele din zodia Taurului. Pentru astrologi eclipsa de Lună plină este unul dintre cele mai mari și tensionate momente ale anului. Pentru astronomi, va fi o frumoasă Lună sângerie, umbrită de o eclipsă care se va vedea parțial și din România.

Eclipsa de Lună plină din 16 mai marchează un moment astronomic rar în acest an.

Dacă cerul nopților de 15 și 16 mai va fi senin, ne vom bucura de o super lună deosebit de frumoasă, aflată la perigeu, în punctul cel mai apropiat de planeta Pământ. Discul Lunii va fi puternic luminat de Soare, va părea mai mare, iar lumina lui mai dramatică în momentul în care va începe eclipsa.
Din punct de vedere astrologic, Luna plină din Scorpion ridică un semn de întrebare și avertizează multe zodii că se pot confrunta cu zile tensionate și probleme de cuplu. Influența Scorpionului afectează de data aceasta în mod special relațiile de dragoste, echilibrul emoțional și liniștea. Va fi o eclipsă de Lună dificilă, efectele ei se vor resimți în următoarele cinci zile în mod acut, până în jurul datei de 22 mai când va fi ultimul pătrar de Lună.

Luna plină, perfect rotundă, va avea faza maximă în dimineața zilei de 16 mai, la ora 7:14. La ora 4:32 dimineața devreme, înainte de răsărit, se va putea vedea penumbra eclipsei, dacă va fi cerul senin, iar eclipsa în sine va începe la ora 5:27, ora Bucureștiului. O oră mai târziu, Luna va coborî sub linia orizontului, astfel că eclipsa totală nu poate fi văzută din România.

Eclipsa de Lună plină din 16 mai și zodiile

Berbec: este una dintre zodiile cel mai puțin afectate de Luna plină din Scorpion. Cu toate acestea, este posibil să apară mici schimbări în planurile de cuplu, dar acestea vor fi și spre beneficiul nativilor

Taur: în această perioadă în care Luna plină din Scorpion se va manifesta din plin, ea este în opoziția cu Soarele din Taur, iar această zodie va fi profund afectată. În primul rând, nativii din Taur vor fi puși în fața unor situații neplăcute în familie, legate de lipsuri și decizii greșite.

Gemeni: nativii acestei zodii pot avea unele neplăceri din partea Lunii pline, mai ales că nu se înțeleg deloc cu zodia Scorpionului. Discuții neplăcute se pot declanșa din orice, în familie și în cuplu, dar trebuie să aibă răbdare cu partenerii lor și să fie cât mai deschiși și onești.

Rac: nativii acestei zodii vor avea câteva zile dificile din cauza Lunii pline din Scorpion. Pot apărea probleme în cuplu din cauza partenerilor care își schimbă planurile sau care consideră că nu primesc suficientă atenție. Vor fi tot felul de discuții și reproșuri peste care se va trece cu greu… sau cu o sticlă de șampanie!

Leu: nativii acestei zodii de Foc sunt mai puțin afectați de Luna plină din Scorpion. Cu toate acestea, la începutul săptămânii îi aşteaptă o perioadă mai dificilă la serviciu, cu obligaţii şi responsabilităţi noi. Pentru cei care lucrează pe cont propriu, lucrurile se complică.

Continuarea pe libertatea.ro

Parteneri