Cerinţele bizare ale lui Donald Trump când călătoreşte

Donald Trump e unul dintre cei mai puternici oameni din lume, iar fiecare călătorie a sa în lume este atent planificată. Stafful preşedintelui SUA are grijă de cele mai mici detalii, iar Trump are cerinţe ca ale unei dive.
Lista de cerinţe a lui Trump porneşte cu simplii biscuiţi Oreo. El nu mănâncă decât cei produşi în SUA, despre care spune că au cel mai bun gust. Mai mult, un membru al echipei sale îi face propriul ketchup. Are un bucătar mereu cu el, care îi face burgeri asemănători cu celebrul Big Mac. Iar când vine vorba de băutură, stafful lui trebuie să aducă peste tot Cola rece ca gheaţa, conform mirror.co.uk, citat de click.ro
Un material realizat de revista Time a mai dezvăluit detalii despre dieta preşedintelui. Îi place să pună sos pe pui şi preferă două cupe de îngheţată la tarta de ciocolată, în loc de una.
Cât despre somn, Trump vrea cu tot dinadinsul să doarmă în propriul pat şi face orice pentru a fi mereu acasă noaptea.
Preşedinetele american vrea neapărat ca pantalonii să fie călcaţi cu abur când i-a pus deja pe el şi nu are un stylist, ci preferă să se coafeze singur. De altfel, fosta lui coafeză, Amy Lasch, a povestit că părul lui e o calamitate, solid şi rupt de la fixativ. Mai mult, el şi-ar pune propria familie să îl tundă. „Când i-am văzut părul, am fost şocată. Era tuns de cineva neexperimentat, propabil fiica sau soţia. Culoarea nu era consistentă, era vopsit doar deasupra”, a povestit ea.