Chef Scărlătescu și MARELE secret al slăbirii: ”Fac şi mănânc, dar mănânc mult mai”…

 

Marţi seară, în selectul ambient al restaurantului Chefs Experience, ne-am bucurat de primul Immersive Dinner Show din Bucureşti, un concept nou şi interactiv, care revoluţionează ideea de cină la restaurant.Pentru o astfel de seară specială, Chef Cătălin Scărlătescu a gândit un meniu exclusiv, scrie Click.ro.
Tu ce poţi mânca dintre preparatele servite în timpul acestei cine imersive – având în vedere faptul că ai slăbit atât de mult?

– În continuare gătesc tot felul de bunătăţi. Pasiunea pentru mâncare şi gătit a existat şi va exista mereu. În majoritatea timpului mă aflu în bucătărie, apoi printre cei care se bucură de mâncarea pe care o pregătesc. Deci sunt înconjurat de tentaţii culinare la tot pasul. Eu am mai spus-o… am un singur secret: dacă înainte era vorba despre calitate şi cantitate, acum mă rezum doar la calitate. Fac şi mănânc, dar mănânc mult mai puţin.

Distribuie prietenilor

Dacă ar exista o pilulă care te-ar face să nu te îngraşi niciodată, ce ai mânca fără restricţii?

– Aleg la orice oră şi în orice moment preparatele uşoare pe bază de peşte, iar preferatul meu este peştele alb din mare.
Mai mult pe Click.ro