Citiți cea mai tare demisie din toate timpurile. Uite ce a putut scrie acest angajat

 

De cate ori nu ne-a trecut prin cap sa renuntam la locul de munca actual, dar nu inainte sa spunem tot ce aveam pe suflet acelor persoane cu care am lucrat.
Mai jos va prezentam un caz mai aparte, o demisie devenita virala pe internet, scrisa intr-un mod genial. Unele dintre sentimentele traite de protagonist au fost simtite si de noi macar o data.

„Subsemnatul, va aduc la cunostinta intentia irevocabila de a demisiona oficial din functia de adult pe care o detin acum abuziv.
Dupa o analiza detaliata a situatiei, m-am hotarat sa ma retrag si sa preiau atributiile unui copil de sase ani, cu toate drepturile si indatoririle pe care le-am avut candva, dar la care am renuntat cu prea mare usurinta.
Vreau sa desenez cu creta colorata pe strada unde locuiesc, atunci cand trec oameni maturi si importanti spre serviciu, si sa nu-mi pese de stresul lor in lupta cu minutele si traficul care ii asteapta.
Vreau sa fiu mandru de trotineta mea cea rosie, fara sa ma interseze cat costa asigurarea pe anul viitor.
Vreau sa cred sincer ca bomboanele Tic-tac sunt mai bune decat banii, pentru ca le poti manca.
Vreau sa stau intins la umbra unui copac, cu un pahar de limonada in mana si cu ochii la norii pufosi care alearga pe cer, intrebandu-se cu uimire de ce adultii nu fac la fel.

Distribuie prietenilor

De Viorel Iliescu

Mai mult pe ZLU.ro