• Home
  • Primite de A.M Press
  • Comunicat de presă: Centrul de Medicină Regenerativă Alpha Medica și-a deschis, în mod oficial porțile

Comunicat de presă: Centrul de Medicină Regenerativă Alpha Medica și-a deschis, în mod oficial porțile

Sâmbătă, 16 noiembrie, Centrul de Medicină Regenerativă Alpha Medica și-a deschis, în mod oficial porțile, în prezența unor personalități importante din domeniul medical, dar și cultural.

Centrul de Medicină Regenerativă Alpha Medica, unul dintre cele mai ambițioase proiecte medicale cu capital 100% românesc, a deschis sâmbată, 16 noiembrie 2019, în mod oficial, un nou orizont de performanțe medicale, o abordare terapeutică modernă, pluridisciplinară.

Sub mantia domeniului medicină regenerativă, fondatorii proiectului, Teodora Preoteasa, PR și specialist în comunicare și dr. Iustin Preoteasa pun pe harta României un proiect care poartă semnătura inovației, marcând câteva premiere naționale: pionierat în tehnici celulare avansate (produse biologice umane prelevate în sistem autolog și în scop terapeutic), proiect românesc 100%, dezvoltat de doi antreprenori, revoluție terapeutică în ameliorarea și restaurarea funcțiilor în patologii grave precum osteo-articulare, neurologice, infertilitate și nu numai.

Evenimentul de inaugurare al Centrului de Medicină Regenerativă Alpha Medica a adus laolaltă invitați de seamă, personalități de renume din domeniul medical, dar și cultural, autorități locale și parteneri internaționali, făcând front comun pentru sănătate.

Elementul memorabil din ziua de 16.11 a fost lansarea de carte ”Grei ai medicinei românești”, scrisă de poetul Lucian Avramescu și Giorgiana Radu. O carte de onoare, manuscris de căpătâi pentru centrul medical a fost semnată de către personalitățile invitate, fiind deschisă, printr-o inserție deosebit de valoroasă a dlui prof.dr.Mircea Beuran.

Alpha Medica, partenerul tău de încredere în lupta cu afecțiunile grave

 Afecțiuni osteo-articulare
 Afecțiuni pulmonare: bronșite cronice
 Hipogonadism (infertilitate)
 Boli cronice inflamatorii: alergii, rinite, neurodermite, bronșite, rinconjuctivite, psoriasis, alergii cronice, intoleranțe alimentare
 Afecțiuni cardiovasculare: claudicație intermitentă, hipertensiune arterială, insuficiență venoasă, edem limfatic, ulcere varicoase, gangrene, angină pectorală, insuficiență cardiacă, infarct miocardic.
 Diabet și complicații
 Afecțiuni oftalmologice: degenerescență maculară uscată, retinopatie pigmentală și diabetică, glaucom
 Boli neurologice: convulsii cerebrale, AVC ischemic, polineuropatie, Parkinson, Alzheimer, boala Lyme, scleroză multiplă

Alte condiții:
 Autism
 Oboseală cronică
 Insomnie cronică
 Migrene
 Nevralgie trigeminală
 Sinuzite
 Boli infecțioase
 Vitiligo
 Alopecie
 Terapii antiaging

Parteneri