• Home
  • Fapt divers
  • Culori care atrag dragoste, bani și noroc. Descoperă cum să le integrezi în viața ta!

Culori care atrag dragoste, bani și noroc. Descoperă cum să le integrezi în viața ta!

culori haine

Există o mulțime de modalități prin care poți atrage norocul de partea ta, iar una dintre ele este să te înconjori de anumite culori. Fie că alegi să le porți sau să le integrezi în designul locuinței, aceste culori te vor ajuta să stai departe de ghinion!

Indiferent că ești în cautarea dragostei, a banilor sau a unui nou colectiv, astrologul Lauren Ash îți spune ce culori acționează precum amuletele norocoase.

Culorile care atrag dragoste
Cele mai bune culori care atrag dragostea și romantismul sunt roz și roșu. Pe de o parte, roșul este culoarea pasiunii, a curajului și a căldurii, iar pe cealaltă parte, rozul este o nuanță mai blândă, perfectă pentru doamne și domnișoare. Cel mai simplu mod de a încorpora aceste culori în viața ta este prin vestimentație. De asemenea, ai putea opta și pentru bijuterii roz sau roșii.

Culorile care atrag bani
Ca să ai mai mult noroc la bani, ia în considerare să te îmbraci mai des în haine verzi și/sau aurii sau să pictezi pereții locuinței în aceste culori! Potrivit specialistului, verdele simbolizează norocul, succesul, echilibrul și vindecarea, pe când auriul reprezintă regalitatea, energia și puterea. Ambele culori atrag noi oportunități și energii bune în viața ta.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro

Parteneri