Culorile norocoase ale anului 2021

Potrivit astrologilor chinezi, fiecare semn zodiacal şi fiecare an care corespunde unuia dintre cele douăsprezece semne are una sau mai multe culori norocoase. Dacă albul și albastrul deschis au fost culorile norocoase ale anului 2020, anul Şobolanului, în 2021, anul Boului, printre culorile norocoase se numără gri metalizat și albastru acvatic.

Începând din 12 februarie 2021, când începe anul chinezesc al Boului metalic, o serie de culori trebuie să fie prezente în vestimentaţia ta sau în jurul tău pentru a atrage noroc, prosperitate și sănătate. Iată care sunt acestea.

Alb
Albul este asociat domeniului economic, dar şi sănătăţii și relațiilor sociale. Este culoarea care aduce pace, induce calm și relaxare. Este recomandat să porți alb de fiecare dată când te simţi copleşită, irascibilă sau anxioasă.

Distribuie prietenilor

Auriu şi argintiu
Cea mai ușoară modalitate prin care poţi beneficia de energiile pozitive ale acestor culori este să porţi diferite bijuterii, de exemplu, bratari dama cu elemente aurii sau argintii. De asemenea, pentru a atrage norocul şi abundenţa în casa ta, poţi alege câteva elemente de decor aurii sau argintii. Auriul simbolizează puterea şi încrederea în sine, în timp ce argintiul este o culoare care sugerează eleganţa şi rafinamentul.

Albastrul
Albastrul este culoarea încrederii, a onestității și a loialității. De asemenea, albastrul are influenţe pozitive asupra sistemului imunitar şi facilitează semnificativ regenerarea celulară. Purtând albastru sau având elemente de decor în această culoare în jurul tău, vei fi predispusă să te deschizi cu mai mult entuziasm către tot ceea ce este pozitiv.

Continuarea aici