AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cum faci maioneza fără ulei și fără colesterol!

Indiferent ca vorbim despre maioneza cu ou preparata acasa sau de maioneza din comert bogata in conservanti si substante nesanatoase, ambele variante contin calorii si grasimi ce pot dauna sanatatii.

Pentru a evita astfel de reactii adverse, se poate opta pentru maioneza preparata dupa urmatoarea reteta, o alternativa sanatoasa. Veti avea nevoie de: 1 galbenus de ou fiert tare, 1 galbenus crud, 1 lingura mustar simplu, 4 -5 linguri branza de vaci, sare dupa gust. Mixati la viteza maxima galbenusurile cu mustarul, apoi, dupa ce s-a omogenizat compozitia, adaugati si branza de vaci, lingura cu lingura. Mixati la putere medie pana se omogenizeaza din nou.

Sursa – sanatate.bzi.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!