AM Press Logo
Muzeul Pietrei

De ce au nevoie bărbații într-o relație

 

Te-ai întrebat vreodată ce își dorește un bărbat de la o relație? Ei bine, această întrebare stă pe buzele multor femei, care de-a lungul timpului au interacționat cu diverse tipologii de parteneri, ajungând în cele din urmă să conștientizeze că deși fiecare bărbat este diferit în felul său de a fi, atunci când vine vorba de relații, cu toții acționează la fel.
Descoperă din rândurile următoare care sunt cele mai mari nevoie ale unui bărbat într-o relație.

Bărbații au nevoie să fii mândră de ei

Poate că nimic nu face un bărbat să se simtă mai bine ca atunci când acesta simte că are o contribuție semnificativă în viața unei femei. De aceea, bărbatul are nevoie ca tu să fii mândră de el și să îi pui în evidență calitățile, să vorbești despre acestea și să îi subliniezi reușitele. Astfel, vei contribui la creșterea stimei de sine a bărbatului de lângă tine.

Bărbații au nevoie de comunicare
Comunicare este cheia reușitei oricărei relații. Aceasta este extrem de importantă în fiecare tip de relație, fie că vorbim despre relațiile de prietenie, de muncă sau de iubire. Astfel, și atunci când vine vorba de nevoile bărbaților într-o relație, este important de subliniat faptul că ei au nevoie ca tu să comunici deschis despre orice. Le este foarte greu să anticipeze atunci când ești supărată de ceea ce s-a întâmplat, iar astfel au nevoie ca tu să le spui concret cu ce au greșit și cum pot să remedieze lucrurile.

Bărbații au nevoie să le pui în evidență calitățile

Asemenea primului punct, acesta se leagă de orgoliul masculin, care contribuie la stima de sine a bărbatului de lângă tine. Astfel, asigură-te că îi pui în evidență calitățile și că, în ciuda faptului că este mult mai ușor să îi evidențiezi defectele, atunci când o faci, spune și o vorbă bună lângă una rea.

Bărbații au nevoie de respect
Atunci când vorbim despre respect, nu ne referim la modul greșit pe care unii bărbați l-au perceput, astfel încât să câștige un fel de guvernare asupra femeilor. Respectul în sine nu ar trebui să fie un lucru negativ, ci unul onorabil, de care ambele părți să beneficieze.

Nu înseamnă o supunere nesănătoasă de a face orice și tot ce își dorește, ci mai degrabă să îți dai seama cum îi place să fie iubit.

Bărbații vor să se implice în viața copiilor
În ultimul timp, bărbații sunt la fel de implicați în viața copiilor așa cum sunt și mamele. Vremurile au evoluat, iar acum nu femeia trebuie să fie cea care stă acasă cu copilul, ci trebuie să existe o egalitate între cele două sexe. Astfel, și atunci când vine vorba de apreciere, așa cum o femeie are nevoie să audă că este o mamă bună, așa și un bărbat are nevoie să audă că este un tată bun și să fie lăsat să se implice în viața copilului.

Bărbații au nevoie de timp liber
Fiecare bărbat are nevoie să aibă un hobby pe care să îl practice singur sau împreună cu prietenii.

De asemenea, ieșirile cu prietenii sunt esențiale pentru fiecare partener în parte. Mai mult decât atât, pentru a fi bine într-o relație este important ca înainte de toate să fii bine cu tine însuți.

Bărbații au nevoie de complimente referitoare la felul în care arată

Așa cum femeilor le place să li se spună cât de frumoase și atrăgătoare sunt, și bărbații au nevoie de această validare din când în când.

Sursa – kfetele.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!