De ce sunt zilele de luni mai dificile și ce ar trebui să facem să ne fie mai ușor la debutul săptămânii

Calendarul astrologic leagă zilele de luni de astrul selenar care ne luminează nopțile. Luni este ziua Lunii și influența acestui corp ceresc poate face zilele de luni mai dificile. Află cum te poate afecta energia Lunii în fiecare zi de luni.

Indiferent de zodia ta, Luna este unul dintre astrele mari și importante de pe cercul zodiacului și ea poate avea influențe puternice asupra tuturor. Dar mai ales în zilele de luni, vechii astrologi spuneau că Luna își amplifică puterea și ne poate da peste cap planurile. Uneori, este benefică, alteori este capricioasă și pune accentul pe emoții și sensibilitate.

Ce ar trebui să facem în zilele de luni să ne meargă mai bine

Distribuie prietenilor

Nu toți dintre noi se simt dezorganizați și obosiți emoțional și psihic în zilele de luni. Dar cei care resimt aceste zile mai dificile decât altele sunt de obicei firile cele mai sensibile, care rezonează puternic cu influența Lunii.
În mod normal, lunea dimineața ar trebui să avem timp să ne ocupăm de noi, să ne îngrijim de silueta și ținuta noastră, să reflectăm la tot ceea ce avem de făcut în săptămâna care începe și la proiectele ușor de pus în practică.
Zilele de luni trebuie să înceapă cu un meniu ușor și sănătos, cu ceai în loc de cafea și cu o muzică bună, care să ne ridice tonusul. Trebuie să evităm discuțiile în contradictoriu, ședințele, telefoanele, mesajele inutile. Trebuie să ne concentrăm pe activitățile satisfăcătoare, care pot fi făcute ușor și care aduc beneficii.

Sursa – libertateapentrufemei.ro